Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

ev media-logo

Καρπενήσι: Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κέντρου «Αλκυόνη»

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ευρυτανίας «Αλκυόνη», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο Καρπενήσι.basilopita-alkioni1

Η λιτή εκδήλωση έγινε παρουσία του Προέδρου Πρωτ. π. Χρυσαφογεώργου Γεωργίου, του Αντιπροέδρου κου Παναγιώτη Γκορόγια (εκπροσώπου του Δήμου Αγράφων) του Γενικού Γραμματέα κου Ιωάννη Σβερώνη (εκπροσώπου της ΠΕΔ), της ταμίας κας Κωνσταντίας Τσιουγκρή (εκπροσώπου του Δήμου Καρπενησίου), του μέλους κας Κατερίνας Καλαντζή (εκπροσώπου της Π.Ε.Ευρυτανίας), του κ. Ευάγγελου Κατσιφού (πρώην εκπροσώπου ΠΕΔ) και των εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης.

«Με αφορμή τη συνάντηση αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης για την έμπρακτη συμπαράστασή τους στο έργο μας, καθώς με τη συμβολή τους αποτελούν πυξίδα στην πορεία της δράσης μας.

Το Κέντρο Πρόληψης βρίσκεται στη διάθεση μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών αλλά και κάθε πολίτη που χρειάζεται υποστήριξη. Συνεχίζουμε το έργο μας και το 2020. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους», αναφέρουν σε σχετικό τους μήνυμα οι άνθρωποι της «Αλκυόνης».