Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Το 50% της αντιμισθίας τους καταθέτουν ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός και όλοι οι αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας

Το 50% της αντιμισθίας του και για τους επόμενους δύο μήνες καταθέτει στον ειδικό λογαριασμό για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, όπως και όλοι οι αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας. spanos tasios-1

“Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμμετέχουμε όλοι. Θεσμικά, αλλά και προσωπικά. Για τους προσεχείς δύο μήνες θα καταθέτω το 50% της αντιμισθίας που λαμβάνω ως Περιφερειάρχης, στον ειδικό λογαριασμό αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού”, έγραψε, ανακοινώνοντας την απόφασή του, στην προσωπική του σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα.

Και πρόσθεσε: "Όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας, χωρικοί και θεματικοί, συμμετέχουν αυτοβούλως και με χαρά στην προσπάθεια και καταθέτουν το 50% της δικής τους αντιμισθίας για δύο μήνες στο λογαριασμό αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Τους ευχαριστώ".

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός διαθέτει το 50% της αντιμισθίας του για του επομένους 2 μήνες. Στην σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα έγραψε: "Σε μια εθνική μάχη κανείς μας δεν μπορεί να λείπει. Όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας, σε μια συμβολική κίνηση, καταθέτουμε το 50% της αντιμισθίας μας για δύο μήνες στο λογαριασμό αντιμετώπισης του κορωνοϊού".