Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Σε 4 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού προχώρησε το Θεραπευτήριο Καρπενησίου. Αφορούν τις ειδικότητες ∆Ε Βοηθών Νοσοκόµων/Βοηθών Νοσηλευτών (ονόματα)

Στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού διάφορων ειδικοτήτων προχώρησε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προκειμένου να ανταποκριθεί στις έκτακτες ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι δομές πρόνοιας της χώρας λόγω κορονοϊού.therapeutirio11

Προσλήψεις για διάστημα 6 μηνών, έγιναν και στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας. Πιο ειδικά, όπως έγραφαν τα "Ευρυτανικά Νέα", λόγω της χορήγησης αδείας ειδικού σκοπού σε γονείς εργαζόμενους, προέκυψε η ανάγκη κάλυψης του υπολείποντος προσωπικού. Έτσι, προκηρύχθηκαν τέσσερις (4) θέσεις ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων/Βοηθών Νοσηλευτών.

Ύστερα από τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την κατάρτιση των πινάκων αξιολόγησης, την περασμένη Τρίτη (31/3) υπογράφτηκαν συμβάσεις εργασίας για 4 άτομα. Στο Θ.Χ.Π. Ευρυτανίας, θα απασχολήθουν ως επικουρικό προσωπικό, το διάστημα από 2/04/2020 έως 30/09/2020, οι: Αντωνοπούλου Ελένη του Ηλία, Γκιόλια Αντιγόνη του Γεωργίου, Κουτρούμπα Νίκη του Κων/νου και Χονδρού Σοφία του Σταύρου.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του διοικητή του Θεραπευηρίου, έγινε δέσμευση συνολικού ποσού 38.632,05 ευρώ για το οικονομικό έτος 2020, προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη μισθοδοσίας των τεσσάρων υπαλλήλων που προσλήφθησαν για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του COVID-19.

Υπενθυμίζεται ότι, με πρωταρχικό στόχο και μέλημα την προστασία της υγείας των περιθαλπόμενων του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων, η Διοίκηση εφαρμόζει ήδη (από τις 12/3) απαγόρευση του επισκεπτηρίου και αυστηρό περιορισμό της εισόδου σε οποιονδήποτε πλην των υπαλλήλων.

Περισσότερα από 70 άτομα, στην πλειοψηφία τους ανήκοντες στις ευπαθείς ομάδες, φιλοξενούνται σήμερα στο Θ.Χ.Π., στο Καρπενήσι.