Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Μάσκες εξασφάλισαν οι αστυνομικοί. «Εμείς ανταποκρινόμαστε, τώρα είναι η σειρά σας», διαμηνύουν προς την Πολιτεία

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας, έπειτα από ενέργειές της, εξασφάλισε υγειονομικό υλικό για όλους τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας. Τα εν λόγω υλικά χορηγήθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και τον Δήμο Καρπενησίου, στηρίζοντας εμπράκτως τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Ευρυτανίας, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους για την τήρηση των μέτρων που έχει ανακοινώσει η πολιτεία.astinomikoi-maskes-tasios1

 

«Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, κ. Αριστείδη Τασιό και τον Δήμαρχο Καρπενησίου, κ. Νικόλαο Σουλιώτη, οι οποίοι αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο των Αστυνομικών, καθώς και τις ανάγκες τους, στέκονται για ακόμη μια φορά αρωγοί στην τεράστια προσπάθειά τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης.

«Τα ανωτέρω χορηγηθέντα υλικά θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, τα οποία μέσω της διαχείρισης, εξασφάλισε εγκαίρως και σε επάρκεια η Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας», συμπληρώνουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι «επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μας και ιδιαίτερα τους υπηρετούντες στη Δ.Α. Ευρυτανίας, οι οποίοι με τη Διμοιρία Υποστήριξης στον Έβρο, με κομμένες άδειες, εργαζόμενοι συνεχώς μέρα-νύχτα, σε δύσκολες συνθήκες, καθοδηγούμενοι από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ευρυτανίας κ. Χρήστο Μουτσώκο, έχουν καταφέρει να είμαστε στους τρεις νομούς πανελληνίως με μηδενικά κρούσματα».

astinomikoi-maskes-souliotis

«Τέλος, απευθυνόμενοι στον πρωθυπουργό της χώρας, όπως και ο ίδιος έχει διαπιστώσει, οι Αστυνομικοί για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στα καθήκοντά τους και απέδειξαν ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή τους ανατεθεί από την Πολιτεία. Του υπενθυμίζουμε τη δήλωση - δέσμευσή του προς τους ένστολους και περιμένουμε την από μέρους του τήρησή της.

Για εμάς οι Αστυνομικοί, μαζί με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους στην Πολιτική Προστασία είναι οι 'μεγάλοι ήρωες' αυτής της πανδημικής κρίσης και όχι οι 'μικροί ήρωες' σύμφωνα με κάποιους.

Εμείς ανταποκριθήκαμε και ανταποκρινόμαστε με το παραπάνω, τώρα η σειρά σας», καταλήγει η ανακοίνωση.