Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Συμμετοχή της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης σε τουρνουά μπάσκετ στη Σπερχειάδα

PAK

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με ικανοποιητική προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαΐου στη Σπερχειάδα το ετήσιο τουρνουά καλαθοσφαίρισης της περιοχής.
Στο τουρνουά πήραν μέρος οι Ακαδημίες του Άρη Σπερχειάδας, τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη και δυο ομάδες της Πανευρυτανικής Ακαδημίας (ΠΑΚ), μια υπό την καθοδήγηση της Κατερίνας Μπαλωμένου (ΠΑΚ 1) και μια του Φώντα Ζαχαρόπουλου (ΠΑΚ 2).

PAK- 1 

Το τουρνουά που άρχισε στις 11πμ και ολοκληρώθηκε στις 17.30, παρακολούθησαν μεταξύ άλλων και 20 άτομα από το Καρπενήσι, κυρίως γονείς των μικρών αθλητών.
 
Πραγματοποίηθηκαν δυο ημιτελικοί (40 λεπτών), με τους νικητές να παίρνουν την πρόκριση στο μεγάλο τελικό και τους ηττημένους να περιορίζονται στο μικρό.
Ημιτελικοί: ΠΑΚ 1-Άρης Σπερχειάδας 31-32 και ΠΑΚ 2- Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη 40-22.

PAK 1_
 
Μικρός τελικός: ΠΑΚ 1- Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη 42-32
 
Μεγάλος τελικός: ΠΑΚ 2- Άρης Σπερχειάδας 30-49.
 
Κατάταξη: 1. Άρης Σπερχειάδας, 2. ΠΑΚ 2, 3. ΠΑΚ 3, 4. Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη.

PAK 2_
Ο Άρης Σπερχειάδας 

PAK 3_
H ΠΑΚ 1 της Κατερίνας Μπαλωμένου
 
PAK 4_

H ΠΑΚ 2 του Φώντα Ζαχαρόπουλου

pak 5_
 
Επίσης…
* Για ένα μόλις καλάθι ο μεγάλος τελικός δεν έγινε Ευρυτανική υπόθεση!!
* Μετά τους αγώνες μοιράστηκαν διπλώματα στις τρεις πρώτες ομάδες
* Η μεταφορά των μαθητών στη γειτονική πόλη έγινε με τουριστικό λεωφορείο του Νομού Φθιώτιδας (με παρέμβαση του Δημήτρη Αντωνίου)  με έξοδα των προπονητών και των γονέων!!
Ο Δήμος Καρπενησίου αρνήθηκε να δώσει λεωφορείο στην ΠΑΚ, ενώ λύση δεν έδωσαν ούτε τα ΚΤΕΛ ούτε γνωστό τουριστικό γραφείο του Καρπενησίου. Το ΚΤΕΛ πρότεινε να μεταφέρει τα παιδιά μέχρι τη Μακρακώμη και στη συνέχεια με ανταπόκριση λεωφορείου της Λαμίας να φθάσουν ως το γήπεδο.  Αυτή η «λύση» απορρίφθηκε ως μη ασφαλής για τα παιδιά. 
Αρχικά το ΚΤΕΛ είπε στους προπονητές ότι δε μπορεί να μεταφέρει τα παιδιά, γιατί θα γινόταν καταγγελία από το τουριστικό γραφείο. Απευθυνόμενοι στο τουριστικό γραφείο, οι γυμναστές έλαβαν επίσης αρνητική απάντηση, με την αιτιολογία πως θα δεχόντουσαν καταγγελιά από το… ΚΤΕΛ!! 
Και μετά εκφράζονται παράπονα και όλοι διερωτόνται γιατί τα χρήματα “φεύγουν” από το Καρπενήσι…

PAK 6_

PAK 7_

PAK 8_