Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης της ΠΑΚ με επίσημο καλεσμένο τον Άρη Σπερχειάδας

PAKK

Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης διοργάνωσε η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης με τη συμμετοχή της Ακαδημία του Άρη Σπερχειάδας.

Το τουρνουά διεξήχθη το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Καρπενησίου με τη συμμετοχή 4 ομάδων εκ των οποίων: τρεις ήταν της ΠΑΚ και μία της ομάδας από τη Σπερχειάδα. Την ΠΑΚ 1 καθοδηγούσε η Κατερίνα Μπαλωμένου, την ΠΑΚ 2 ο Γιάννης Χαλκιάς και την ΠΑΚ 3 ο Φώντας Ζαχαρόπουλος, που είναι και οι τρεις προπονητής της Ευρυτανικής Ακαδημίας, ενώ τον Άρη Σπερχειάδας ο Δημήτρης Έλληνας με βοηθό τον Γιώργο Τσιρούνη

PAKK-1 

 
Επίδειξη από τα Junior
Η διοργάνωση άρχισε στις 10.30 με  επίδειξη δεξιοτήτων-τεχνικής κατάρτισης από το τμήμα Junior της Πανευρυτανικής Ακαδημίας. 
Ακολούθησε αγώνας μπάσκετ στις μικρές μπασκέτες, όπου η ομάδα της Μπαλωμένου κέρδισε αυτή του Χαλκιά με 15-13. 
Στο τέλος απονεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά (και των δυο ομάδων) αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
 
Νικήτρια του τουρνουά η ΠΑΚ του Χαλκιά
Στους αγώνες του τουρνουά (3ης και 4ης δημοτικού) που πραγματοποιήθηκαν είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Ημιτελικοί: ΠΑΚ 1 - ΠΑΚ 2 15 - 33 και 
ΠΑΚ 3 - Άρης Σπερχειάδας 18 - 22
Μικρός τελικός: ΠΑΚ 1-ΠΑΚ 3 23 - 25 (κ.δ. 20 - 20) (α΄παρ. 23 - 23) 
Μεγάλος τελικός: Π.Α.Κ. 2 - Άρης Σπερχειάδας 26 - 23

PAKK-2 
 
Επίσης…
* Με την παρουσία πολλών γονέων που βρέθηκαν στις εξέδρες του Κλειστού πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά μπάσκετ της ΠΑΚ.
* Οι γονείς και οι προπονητές χρεώθηκαν τα έξοδα μεταφοράς των μικρών αθλητών από τη Σπερχειάδα στην Ευρυτανική πρωτεύουσα.
* Σε όλα τα παιχνίδια τα παιδιά κέρδισαν το χειροκρότημα των παρευρισκομένων, ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως για ένα διάστημα η ΠΑΚ 2 αγωνίστηκε στο μεγάλο τελικό με 4 κορίτσια.
* Πρώτα διεξήχθη ο μεγάλος τελικός, διότι οι γονείς των περισσοτέρων γονέων που συνόδεψαν τα παιδιά στο Καρπενήσι έπρεπε να επιστρέψουν στη Σπερχειάδα για επαγγελματικούς λόγους 
* Λόγω του εορταστικού του τριημέρου τα εκπαιδευτήρια Μπούκαλη δεν κατάφεραν να δώσουν το παρόν και έτσι η ΠΑΚ έφτιαξε 3 ομάδες. 
Αντίθετα, ο Άρης Σπερχειάδας επειδή είχε μόλις 7 παιδιά σε αυτή την κατηρορία και για αυτό συμπεριέλαβε στην αποστολή και 3 παιδιά της 5ης δημοτικού!!

PAKK-3

PAKK-4

PAKK-5

PAKK-6

PAKK-7

PAKK-8

PAKK-9

PAKK-10

PAKK-11

PAKK-11