Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Δωρεάν ποδήλατα στο Καρπενήσι. Συνολικά 20 ποδήλατα θα διαθέσει ο δήμος Καρπενησίου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε τη Δευτέρα, αποφασίστηκε η διάθεση των 20 ποδηλάτων που παραδόθηκαν στον δήμο Καρπενησίου από το πρόγραμμα «Το Ποδήλατο στη Ζωή μας». Τα ποδήλατα θα μπορούν να δανείζονται δωρεάν όλοι οι πολίτες

podilatodromia500

Σε ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται ότι “ξεκινάει από τον δήμο Καρπενησίου ο δανεισμός ποδηλάτων στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Ποδήλατο στη Ζωή μας».

Τα ποδήλατα θα δανείζονται δωρεάν, ενώ το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει εντός δέκα ημερών.”

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της  11ης Ιουνίου 2012 αποφασίστηκε ο τρόπος διαχείρισης των 20 ποδηλάτων που έλαβε ο δήμος από το Υπουργείο Υγείας. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι το καλοκαίρι παραδόθηκαν, σε εκδήλωση στο Καρπενήσι, 20 ποδήλατα από τον τότε Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χρήστο Αηδόνη.

Το πρόγραμμα ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Έντεκα ποδήλατα θα τοποθετηθούν μπροστά στο παλαιό Δημαρχείο Καρπενησίου, τρία ποδήλατα θα τοποθετηθούν στην πλατεία του Κρικέλλου, τρία στην Πλατεία του Μεγάλου Χωριού και ακόμη τρία στην Πλατεία της Φουρνάς.

Τα ποδήλατα θα είναι προσβάσιμα σε κάθε δημότη και επισκέπτη του τόπου μας, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον δήμο Καρπενησίου, να αθληθούν και να ανακαλύψουν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.