Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Επανεξελέγη ο Κώστας Μπίκας. Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής. Ωστόσο, ο νέος πρόεδρος, αναμένεται να παραιτηθεί, όπως ο ίδιος δηλώνει, ίσως μέχρι το τέλος του 2012, ώστε να δώσει την ευκαιρία να αναδειχθούν στην Ένωση νεότερα μέλη

mpikas

Ειδικότερα, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας πραγματοποίησε εκλογές, με βάση το σύστημα της απλής αναλογικής, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, εκπροσώπου στο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας, καθώς και αντιπροσώπου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Την Τρίτη 12 Ιουνίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και έχει ως εξής: πρόεδρος αναδείχτηκε για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος Μπίκας, αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Φύκας, γενικός γραμματέας ο Στέφανος Γιαννιώτης, ταμίας ο Κωνσταντίνος Λαθύρης, οργανωτικός γραμματέας ο Δημήτριος Βασιλείου και μέλη οι Ιωάννης Καραγιάννης και Δημήτριος Μπαλτάς.

Την Ελεγκτική Επιτροπή αποτελούν οι Σωτήριος Οικονόμου, Νικόλαος Κακουλίδης και Δημήτριος Τουφεκούλας, ενώ ως εκπρόσωπος στο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος Φύκας, με αναπληρωτή τον Θεοφάνη Μπισμπίκη.

Τέλος, να αναφέρουμε πως αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εξελέγη ο Δημήτριος Μπαλτάς.