Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ανοίγει ξανά το ξενοδοχείο "Αντιγόνη" στο Μεγάλο Χωριό. Ποιός είναι ο νέος επιχειρηματίας

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 25 Ιουνίου, ο επαναληπτικός διαγωνισμός για την ενοικίαση του δημοτικού καταστήματος "Αντιγόνη" στην Πλατεία του Μεγάλου Χωριού. Το κατάστημα παρέμεινε κλειστό για περισσότερο από 2 χρόνια

ksenodoxeio antigoni

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 5 επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι πλειοδότησαν για το ενοίκιο, ξεκινώντας από το ποσό των 100 ευρώ μηνιαίως, όπως προβλεπόταν στην προκήρυξη. Τελικά το μηνιαίο μίσθωμα άγγιξε τα 806 ευρώ.{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Κατοχυρώθηκε σε έναν νέο άνθρωπο και επιχειρηματία, τον Θεόδωρο Γαβρίλη, γιο του Γιάννη Γαβρίλη, ο οποίος διετέλεσε δήμαρχος Ποταμιάς το διάστημα 1999 - 2002. Το δημοτικό κατάστημα θεωρείται "φιλέτο", καθώς πλέον είναι πλήρως απαλλαγμένο από τις πολεοδομικές παραβάσεις του παρελθόντος και βρίσκεται στην πιο τουριστική περιοχή της Ευρυτανίας, το Μεγάλο Χωριό.

Ο νέος επιχειρηματίας, προς το παρόν, ανέλαβε μόνο το ισόγειο κατάστημα -καφέ,  εστιατόριο- το οποίο παρέχει και την δυνατότητα σερβιρίσματος στην πλατεία.

Ωστόσο, οι τρεις όροφοι του κτηρίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δωμάτια ξενοδοχείου, αν και όταν ο νέος ιδιοκτήτης αποφασίσει να τους ανακαινίσει με δικά του έξοδα και με πρόσθετο μίσθωμα 100 ευρώ.