Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Σπουδαία διάκριση για τον...Ευρυτανικό Α.Σ. Αίαντα

Ο Α.Σ Αίαντας, σύλλογος του ΤΑΕ ΚWO DO που έχει τις ρίζες από την Ευρυτανία (τόπος καταγωγής των προπονητών αδερφοί Ζηνέλη) κατάφερε να κατακτήσει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μετάλλιο (αργυρό) της Ελλάδας στο 3ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Νέων που διεξήχθη στην Αθήνα (14-17 Ιουνίου).

 AAAAAAAAAIANTAS
Ο Ευρυτάνας στην καταγωγή Θεόδωρος Ζηνέλης (αριστερά) μαζί με τον νεαρό πρωταθλητή Σωτήρη Γιαβρή (δεξιά)

Ο λόγος για τον νεαρό Σωτήρη Γιαβρή (κατηγορία των 54 κιλών), ο οποίος ξεκίνησε με νίκη την Κυριακή 17 Ιουνίου επικρατώντας στα σημεία του Ισπανού Albaladejo Cegarra Cristian με σκορ 17-16. 
Στη συνέχεια πέρασε στα προημιτελικά κερδίζοντας τον Σέρβο Gladovic Milos με σκορ 16-14. Η πρόκριση τους «4» της Ευρώπης ήρθε μετά το 22-18 επί του Ρώσου Denisov Stanislav, ενώ το όνειρο του τελικού έγινε πραγματικότητα μετά την μεγάλη επικράτηση επί του Λευκορώσο KokshyntsauIlli.
Ο τελικός ανάμεσα στον Έλληνα πρωταθλητή και τον Κροάτη Brecic Lovre ήταν πράγματι συναρπαστικός μιας και έφτασε να λήξει ισόπαλος με σκορ 18-18.
Ο Σωτήρης Γιαβρής στον "ξαφνικό θάνατο" δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του, παρόλο που πήρε την πρωτοβουλία να εξαπολύσει πρώτος το κτύπημα, όμως ανεπιτυχώς, γεγονός που τον οδήγησε στην κατάκτηση του αργυρού ευρωπαϊκού μεταλλίου.
Το μετάλλιο του αθλητή αποτελεί δικαίωση όλης της προσπάθειας της αθλητικής οικογένειας του Αίαντα και αποτέλεσμα των προπονήσεων και της σκληρής δουλείας που γίνεται στον σύλλογο κάτω από την καθοδήγηση  επίβλεψη των προπονητών Θεόδωρο και Κωνσταντίνο Ζηνέλη, καθώς είναι το 2ο Πανευρωπαϊκό μετάλλιο του Αίαντα στα τελευταία δύο χρόνια.
Όμως, η αξιέπαινη δουλειά που γίνεται στον Αίαντα δεν σταματά εδώ… 
Η ομάδα από τις 1-12 Ιουλίου πραγματοποιεί την καλοκαιρινή της προετοιμασία στην Σερβία στο «GALEB SUMMER CAMP 2012», ενώ από τις 26 Αυγούστου - 2 Σεπτέμβριου (όπως και κάθε χρόνο) θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στο Μεγάλο Χωριού Ευρυτανίας και το «Αρχοντόπετρα Suites-spa».

ZHNELIS
Ο Θεόδωρος Ζηνέλης

ZHNELIS-1
Ο Κώστας Ζηνέλης