Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων από τον δήμο Καρπενησίου - Κατεβάστε το αρχείο σε PDF

Το έντυπο περιλαμβάνει όλες τις εκδηλώσεις των «Γιορτών Δάσους και Λαϊκής Παράδοσης», καθώς και τις συναυλίες του 3ημερου φεστιβάλ «Εν Όρεσι».

 gdpress1

Κυκλοφόρησε σήμερα από τον δήμο Καρπενησίου το 8σελιδο έντυπο, σε μορφή εφημερίδας, με τα πολιτιστικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν από τις 20 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου 2012 σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Καρπενησίου.

Την παραγωγή και εκτύπωση του φυλλαδίου «ΚΑΡΠΕ-νησι press” ανέλαβαν τα ¨Ευρυτανικά Νέα¨.{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Πιο πολλές από κάθε άλλη φορά είναι οι εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Καρπενήσι και την ευρύτερη περιοχή μέχρι και τα τέλη Αυγούστου. Για ενάμιση μήνα έχουν προγραμματιστεί δεκάδες δρώμενα, όπως συναυλίες, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, πάρτι νεολαίας, παραδοσιακά γλέντια, βραδιές ζωγραφικής, παιχνίδια, γαστρονομικές και πολλές άλλες εκδηλώσεις, οι οποίες εκτείνονται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Καρπενησίου.

Η αυλαία των Γιορτών Δάσους θα ανοίξει το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουλίου 2012 με το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Εντωμεταξύ, την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει το 3ημερο Επιστημονικό Συνέδριο στη Φουρνά.

Ωστόσο, η εκδήλωση που αναμένεται να προσελκύσει το περισσότερο -νεανικό κυρίως- κοινό είναι η συναυλία των ΟΝΙRΑΜΑ στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου. Η 6μελης μπάντα θα ταξιδέψει στην πόλη μας για μια και μοναδική εμφάνιση την Τρίτη 24 Ιουλίου 2012, στις 9.00 το βράδυ. Οι λάτρεις της ελληνικής ποπ μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος ,όπως «Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», «Ο χορός (κλείσε τα μάτια)», «Μια μέρα θα 'ρθεις», «Η μπαλάντα του τρελού», «Ό,τι δεν έχεις» και πολλά άλλα κομμάτια από την δισκογραφία τους.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ