Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Καλοκαιρινή περιοδεία Νατάσσας Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου ταξιδεύει και αυτό το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα, έχοντας μάλιστα στις αποσκευές της και τα τραγούδια του νέου της δίσκου με τίτλο “Οι μέρες του φωτός”

mpofiliou

Από τη Λαμία ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία της Νατάσσας Μποφίλιου και θα συνεχιστεί μέχρι το φθινόπωρο, μεταφέροντας σε όλη την Ελλάδα μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς!

Έρχονται οι “Μέρες του Φωτός” τραγούδησε φέτος η Νατάσσα Μποφίλιου δημιουργώντας ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με τα νέα, ήδη αγαπημένα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στις αποσκευές της, έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και τo πάθος της ομότιτλης παράστασης της, αλλά και πλήθος κόσμου στις συναυλίες της.

Τα νέα τραγούδια από τις “Μέρες του Φωτός” ταξιδεύουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα και συναντούν τα υπόλοιπα τραγούδια του ξεχωριστού ρεπερτορίου της Νατάσσας Μποφίλιου, συνομιλώντας με ιδιαίτερες και απρόβλεπτες επιλογές από την εγχώρια και διεθνή σκηνή σε μία παράσταση-γιορτή γι΄αυτά που ζήσαμε κι αυτά που έρχονται.

23/7: ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

24/7: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, 

28/7: ΠΑΡΟΣ, 

30/7: ΝΑΞΟΣ,

3/8: 34ο RIVER PARTY, ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

12/8: ΒΛΑΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

16/8: ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

17/8:  ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

29/8: ΛΙΒΑΔΕΙΑ

5/9: ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ 

10/9: ΒΟΛΟΣ

11/9: ΛΑΡΙΣΑ

13/9: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παίζουν οι μουσικοί: πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης, τύμπανα:Φοίβος Κουντουράκης, κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης, μπάσο:Γιώργος Μπουλντής, τσέλο: Άρης Ζέρβας, βιολί:Δημήτρης Κουζής Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης