Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Αλλαγές στην Αστυνομία Ευρυτανίας

astynomia-karpenisi11111

Αποστρατεύεται ο Νίκος Πολύζος με τον βαθμό του Ταξίαρχου.

"... επειδή υπηρέτησα για πολλά χρόνια στην Ευρυτανία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες και ας μου επιτραπεί, να θεωρώ τον εαυτό μου Ευρυτάνα και τα παιδιά μου Καρπενησιώτες", δηλώνει ο κ. Πολύζος σε επιστολή του

polizos ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ
Κυρίες και Κύριοι
Με τις πρόσφατες κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω συμπληρώσεως 35ετίας, απέρχομαι σήμερα στον ιδιωτικό βίο, μετά από μακρά υπηρεσιακή πορεία στην Αστυνομία. Πορεία, τις περισσότερες φορές, δύσκολη και με θυσίες προσωπικές και οικογενειακές.

Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Χαρά, γιατί εξέρχομαι του Σώματος σώος και υγιής, αλλά και λύπη γιατί αποκόπτομαι από το Αστυνομικό Σώμα, το οποίο υπήρξε η «παραμάνα μου» και, επιπλέον, γιατί αποχωρίζομαι ανθρώπους με τους οποίους μοιράστηκα μεγάλο μέρος της ζωής μου.

Η σκέψη μου αυτή την ώρα είναι στα θύματα του καθήκοντος και ιδίως σε εκείνους που ξεκινήσαμε μαζί και δεν υπάρχουν, γιατί έδωσαν τη ζωή τους για την ασφάλεια του πολίτη. Επίσης, αυτή την ώρα η σκέψη μου συνοδεύει τον πιστό στο καθήκον και φιλότιμο Αστυνομικό, ο οποίος με ιδεολογικό αστυνομικό προσανατολισμό και αυτοθυσία προσφέρει στην Υπηρεσία, στην Κοινωνία και στην Πατρίδα, υπενθυμίζοντάς του ότι δεν πρέπει να περιμένει ιδιαίτερη ανταμοιβή. Και, τέλος, η σκέψη μου σε εκείνους που με ευεργέτησαν με οποιοδήποτε τρόπο. Σε όλους αυτούς θα είμαι ευγνώμων για πάντα.

Κυρίες και Κύριοι
Κρατώ από τον καθένα σας τις καλύτερες στιγμές από την συνυπηρέτησή μας και σας ευχαριστώ για τη συνεργασία, ευχόμενος καλή συνέχεια, υγεία και προκοπή προσωπική, οικογενειακή και υπηρεσιακή.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μου αυτής και επειδή υπηρέτησα για πολλά χρόνια στην Ευρυτανία, θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμα τους πολίτες, τις Αρχές και τις Υπηρεσίες της για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη των. Το γεγονός αυτό μου δίνει τη δυνατότητα, ας μου επιτραπεί, να θεωρώ τον εαυτό μου Ευρυτάνα και τα παιδιά μου Καρπενησιώτες.

Καρπενήσι, 17 Ιουλίου 2012
Με εκτίμηση
Νίκος Κ. Πολύζος


Προήχθη σε Ταξίαρχο ο Αστ. Δ/ντης Ευρυτανίας κ. Νίκος Στασινός.

stasinos Την περασμένη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012, στη 1.00 το βράδυ, ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου με τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος Αντιστράτηγου Αδαμάντιου Σταματάκη και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αντιστράτηγου Δημητρίου Παπαδόπουλου.

Ο Αστ. Δ/ντης Ευρυτανίας, κ. Νικόλαος Στασινός προήχθη στον βαθμό του Ταξίαρχου και παραμένει στην Ευρυτανία