Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου

Στις 12.00 το μεσημέρι σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012, τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου από τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαο.

egkainia1

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης, φανερά ικανοποιημένος, ευχαρίστησε πρώτα όλους όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση, καθώς και όσοι βοήθησαν στη μεταφορά του δημαρχείου στον Προφήτη Ηλία.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των υπαλλήλων, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα, ώστε η μεταφορά των υπηρεσιών να γίνει άμεσα και χωρίς προβλήματα. «Από τη μεταφορά εξοικονομούνται 40.000 – 50.000 ευρώ τον χρόνο περίπου από τα ενοίκια που πλήρωναν οι υπηρεσίες νωρίτερα, οι οποίες βρίσκονταν διάσπαρτες στην πόλη», ανέφερε ο δήμαρχος, ενώ πρόσθεσε πως «τα 80.000 ευρώ που διαθέσαμε για την διαμόρφωση του χώρου θα αποσβεστούν σε 1,5 περίπου χρόνο».

Ο κ. Μπακογιάννης στάθηκε ακόμη στο γεγονός ότι με την μεταφορά του Δημαρχείου αναβαθμίζεται η περιοχή του Προφήτη Ηλία, κάτι που επεσήμανε και ο π. Ιωάννης Λιάπης. ο οποίος χάρισε μιά εικόνα με τον Προφήτη Ηλία στον δήμαρχο. 

egkainia2

Το "παρών" έδωσαν η πρώην υπουργός κα Κέλλυ Μπουρδάρα, ο ηγούμενος της Μονής Τατάρνας Δοσίθεος, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δημοτικοί σύμβουλοι, δημοτικοί υπάλληλοι κ.α.

egkainia4

Ακόμη, στην τελετή παραβρέθηκαν ο Γρηγόρης Ψαριανός, βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, καθώς και ο δήμαρχος Δωρίδος κ. Γιώργος Καπεντζώνης.

egkainia3

Στη συνέχεια παρατέθηκε μπουφές στον προαύλιο χώρο του κτηρίου. Τα εδέσματα, τα οποία είχαν τοποθετηθεί έτσι ώστε να σχηματίζουν τις λέξεις «ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ», είχε αναλάβει ο μάγειρας του Βρεφονηπιακού Σταθμού Νεκτάριος Ράικος.