Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Σωκράτης Φυτανίδης: Κίνητρο το Europa League

Συνέντευξη στο atromitos.gr παραχώρησε ο ποδοσφφαιριστής του Ατρομήτου Σωκράτης Φυτανίδης. Ο δυναμικός αμυντικός μίλησε για την προετοιμασία σε Καρπενήσι και Πράβετς, τους φετινούς στόχους της ομάδας, αλλά και για την πρόκληση του Europa League.

FUTANIDHS

Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι δήλωσεΌπως πέρσι έτσι και φέτος δουλέψαμε σκληρά στο α' στάδιο της προετοιμασίας μας στο Καρπενήσι κυρίως σε κομμάτια φυσικής κατάστασης και είναι πολύ σημαντικό γι' αυτή την περίοδο ότι σε αυτό το δύσκολο «κομμάτι» είμαστε όλοι μας υγιείς. Τώρα έχουμε μπροστά μας το δεύτερο στάδιο που γίνεται στο Πράβετς και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε περισσότερο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας περιόδου.Είμαστε μια ομάδα που έχει δημιουργήσει τεράστιες απαιτήσεις λόγω της πορείας της στη περσινή περίοδο. Απαιτήσεις που μας υποχρεώνουν να δουλέψουμε πολύ συγκεντρωμένα ώστε αυτό που χτίσαμε να έχει φέτος συνέχεια. Ταυτόχρονα μέσα από την άψογη συνεργασία μας με το νέο μας προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τους ισχυρούς δεσμούς που θα μας κρατήσουν ενωμένους τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Για το περιμένει από το νέο Ατρόμητο, ο Σωκράτης Φυτανίδης τονίζει ότι: Σίγουρα αυτό που θα ήθελα από την ομάδα μου είναι να γίνει ακόμη πιο παραγωγική από την περσινή χρονιά. Μας περιμένουν πολύ μεγάλες προκλήσεις και θα πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ετοιμαστούμε για να παίξουμε σε αυτά τα δύο ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο ο συγκεκριμένος θεσμός και μια καλή πορεία από τη μεριά μας θα είναι μια επιβράβευση για όλη την ομάδα και θα την βοηθήσει να είναι πολύ δυνατή και στους άλλους θεσμούς.

FUTANIDIS-1 

Για τις «απαιτήσεις» του σε προσωπικό επίπεδο σημείωσε τα εξής: Θέλω να συνεχίσω την καλή πορεία από πού πιστεύω ότι έκανα πέρσι. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο με τον οποίο έχω ζήσει περισσότερες χαρές παρά λύπες.

Το «κεφάλαιο» Εθνική ομάδα δεν έχει φύγει φυσικά από την σκέψη του Σωκράτη Φυτανίδη: Είναι ένας στόχος τον οποίο θα προσπαθήσω να διεκδικήσω με όλες τις δυνάμεις μου στη νέα σεζόν γιατί πιστεύω ότι μέσα από την καλή πορεία της ομάδας μπορούμε να διακριθούμε εμείς οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Μια κλήση στην Εθνική θα είναι μεγάλη τιμή για εμένα αλλά και επιβράβευση των κόπων μου.

Τέλος σε μήνυμα του προς τους φιλάθλους της ομάδας λέει ότι: Εύχομαι να έχουν ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση από την περσινή γιατί ο Ατρόμητος το αξίζει και πρέπει να είναι υπερήφανοι που τον υποστηρίζουν.