Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

ΕΚΤΑΚΤΟ. Δεν κλείνει η Εθνική Τράπεζα στο Ραπτόπουλο - Παρέμβαση Κώστα Μπακογιάννη, Δημήτρη Τάτση και Κώστα Κοντογεώργου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα το πρωί στις 10, με τον Δ/ντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζα  κ. Αλέξανδρο Τουρκολιά

trapeza-raptopoulo1

Στην επικοινωνία τους ο δήμαρχος Καρπενησίου, εξέθεσε τα μείζον ζήτημα που προκλήθηκε από την είδηση (που αποκλειστικά μετέδωσαν τα "Ευρυτανικά Νέα" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), περί κλεισίματος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας.

Επιστολή Τάτση

Παράλληλα ο δήμαρχος Αγράφων κ. Δημητρης Τάτσης σε συνεργασία με τον δήμαρχο Καρπενησίου, απέστειλε εκ μέρους του δήμου επιστολή στον κ. Τουρκολιά με το αίτημα να μην κλείσει η Τράπεζα, εκθέτοντάς του όλα τα παραπάνω. 

Φαίνεται ότι ο πρόεδρος της Τράπεζας επείσθη  από τα επιχειρήματα του Κώστα Μπακογιάννη όπως αυτά καταγράφηκαν και στο αίτημα του δήμου Αγράφων και τελικά η τράπεζα στο Ραπτόπουλο ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ.

Επιστολές Κοντογεώργου

Ταυτόχρονα και ο βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κωστας Κοντογεώργος απέστειλε δυο επιστολές (τις οποίες δημοσίευσαν τα Ευρυτανικά Νέα εδώ), η μια προς τον κ. Σταικουρα την Τετάρτη 1 Αυγούστου και η δεύτερη προς τον Δ/ντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Αλέξανδρο Τουρκολιά σήμερα Πέμπτη 2 Αυγούστου, με τις οποίες ζητά να μην κλείσει η Τράπεζα.

Φαίνεται τελικά ότι οι συντονισμένες ενέργειες των πολιτικών μας κατάφεραν το... απίθανο.

Να κλείσουν -με την συγκεκριμένη απόφαση της Εθνικής Τράπεζας- 99 υποκαταστήματα στην Ελλάδα... πλην του υποκαταστήματος στο Ραπτόπουλο!.