Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

ev media-logo

edse-logo

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

HELLENIC RESCUE TEAM EVRITANIAS

GGPP

ΙΟΥΝΙΟΣ 2008|Έκκληση για εθελοντική συμμετοχή πολιτών στις περιπολίες από την Πυροσβεστική

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου ανακοινώθηκε ότι η αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε από τις 01-05-2008 και τελειώνει στις 31-10-2008.

alt

«Κατά την περσινή αντιπυρική περίοδο στα πλαίσια της πρόληψης των δασικών πυρκαγιών ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων του νομού Ευρυτανίας σε συνεργασία με την Υπηρεσία συνέβαλαν σημαντικά στο έργο αυτό εκτελώντας εθελοντικά περιπολίες σε όλο το νομό με δικά τους μέσα. Καλούνται λοιπόν και τη φετινή αντιπυρική περίοδο οι κάτοικοι του νομού μας να δώσουν το παρών και να συμμετέχουν εθελοντικά στις περιπολίες για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών προκειμένου να διαφυλάξουμε το φυσικό πλούτο του νομού μας. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Αυτό είναι το μήνυμα που εξέδωσε η Πυροσβεστική Καρπενησίου, το οποίο υπογράφει ο διοικητής της, κ. Σταύρος Φακίτσας.

Οι ενδιαφερόμενοι, που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά περιπολίες, μπορούν να έρθουν σε επαφή με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου, στα τηλέφωνα 2237023102 και 23103, ώστε να συγκροτηθούν οι ομάδες πυρασφάλειας, οι οποίες θα έχουν σκοπό την επιτήρηση των δασικών περιοχών και την άμεση αναγγελία πυρκαγιάς.