Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

Μεταγραφές ομάδων Ευρυτανίας - Ιανουάριος 2012

tzoni-aiolos Αίολος και Άγραφα έκαναν τις περισσότερες μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου και φαντάζουν τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Νομό Ευρυτανίας. Μια μόνο μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΑΠΟΚ, που αγωνίζεται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Δεν ήθελε να αποκτήσει παίχτη για να προκαλέσει εντύπωση, αλλά κάποιον που θα βοηθούσε το σύλλογο ουσιαστικά. Ο μεγάλος στόχος της ομάδας, Πάνος Κοντοβάς, χάθηκε (πήγε στον Πύρασο) και έτσι το Βελούχι έμεινε με το υπάχρον υλικό που χαίρει της απεριόριστης εκτίμησης και εμπιστοσύνης από τη διοίκηση και τον προπονητή του!!! Συνολικά οι μεταγραφές που πραγματοποίησαν οι ομάδες είναι:

ΑΠΟΚ: Γιάννης Κρασιάς (Άγιος Προκόπιος). Η διοίκηση δεν προχώρησε σε άλλη μεταγραφή δείχνοντας απολύτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό του συλλόγου.
Αίολος: Ιμμάνουελ Τζον (Κύμη-Εύβοια-φώτο 1), Νίκος Νικολάου (ΑΠΟΚ, φώτο 3), Τζέιμς Ουσμάν Άλι (Ελεύθερος), Γιώργος Γραβιάς (Ελεύθερος), Γιάννης Στερόπουλος (Ελεύθερος).
Άγραφα: Πάνος Γαλανός (ΑΠΟΚ 2), Χρήστος Κατσίκας (ελεύθερος), Άκης Τσιούμας (Μυρίκη).
Η ομάδα των Αγράφων διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες που έκαναν λόγο πως το νέο απόκτημα του συλλόγου Κατσίκας Χρήστος θα αμείβεται με το ποσό των 500 ανά αγώνα. Ο σύλλογος ξεκαθαρίζει πως  θα καλύπτει μόνο τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής του.

galanos-apok

Κρέντη: Δημήτρης Τύμπας (Δόξα Ραπτοπούλου).
Μυρίκη: Λάμπρος Φλωράκης (Μυρίκη) και Βαγγέλης Τριανταφυλλόπουλος (ΑΠΟΚ).
Άνθρωποι της ομάδας επιβεβαιώνουν πως κινήθηκαν για έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας της μεγάλης κατηγορίας, ενώ ανεπιτυχής (λόγω οικονομικών δυσκολιών) ήταν και η προσπάθεια τους να αποκτήσουν μεσοεπιθετικό από τον Φωκικό (Football league)!!
Απεραντιακός: Δημήτρης Ζήκας (Ραπτόπουλο), Σεραφείμ Κολοκύθας (Ακαδημία Ποδοσφαίρου 2002).
Φραγκίστα: Σωτήρης Ντάλλας (Κρέντη).
Άγιος Προκόπιος: Κώστας Μόκκας (Ατρόμητος Σπολάιτας), ο οποίος όμως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί διότι εκτίει ποινή 21 αγωνιστικών (!!), από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και Χρήστος Κίτσιος (Τυμφρηστός)
Κεράσοβο: Σερπάνος Δημήτρης. Παραμένει στην ομάδα ο Χρήστος Σεντής, αν και είχε φτάσει μια ανάσα από τον Τυμφρηστό (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
ΑΕΚ: Ηλίας Μπακόλας, Γιώργος Μπέσσας (Αίολος).
Αναγέννηση Παλαιοκατούνας: Γιάννης Διώτης (Άγιος Προκόπιος), Μάκης Αναγνωστόπουλος (Ποταμιά), Αποστόλης Λαθύρης (Ελεύθερος).

nikolaou-aiolos

 

* Οι ομάδες Ποταμιά, Δόξα Ραπτοπούλου, Ακαδημία, Αγία Τριάδα, Κρίκελλο, Μικρό Χωριό και Γρανίτσα δεν πραγματοποιήσαν καμία μεταγραφική κίνηση.