Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Στο Καρπενήσι η ακαδημία του Σερπάνου

Στο Καρπενήσι προετοιμάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Ακαδημία ποδοσφαίρου Football manager σε συνεργασία με την «Arsenal SoccerSchools»

ARSENAL

Στην αποστολή, η οποία αναχώρησε από το Καρπενήσι στις 23 Αυγούστου, συμπεριλήφθησαν 14 παιδιά, ηλικίας 9 ετών (2002-03), τα οποία συνοδεύουν ο προπονητής Δημήτρης Σκόρδας και ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ Ευάγγελος Μπαχλαβάς.

ARSENAL-1 

 ARSENAL-2

Η ομάδα αφίχθη στο ξενοδοχείο Δρυάς, όπου και διέμενε, το πρωί της Κυριακής 19/8 και το απόγευμα της ίδιας ημέρας (19.00) πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Αθλητικού Σταδίου Καρπενησίου. Οι εναλλαγές της μπάλας και ένα δίτερμα αποτέλεσαν τα κυριότερα μέρη της πρώτης ημέρας.

ARSENAL-3 

ARSENAL-4 

ARSENAL-5 

Η Ακαδημία δίνει έμφαση στη βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων προπόνησης, ώστε να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Επτά συστατικά (όσα και τα γράμματα της ΑΡΣΕΝΑΛ) συνθέτουν τον τρόπο δουλειάς: Χαρακτήρας-Σεβασμός-Δεξιότητες-Ενέργεια-Σκέψη-Όλοι για έναν-Μάθηση.

Θανάσης Σερπάνος
Ιδιοκτήτης της Ακαδημίας είναι ο 32χρονος επιθετικός Θανάσης Σερπάνος, με θητεία σε πολλές ομάδες, όπως: η Λαμία, ο Ανδρούτσος Γραβιάς, το Λιανοκλάδι και ο Φωκικός.
Ο Σερπάνος που αφίχθη στο Καρπενήσι το βράδυ της Κυριακής, είναι φίλος και βοηθός του διάσημου Κριστόφ Βαζέχα στον Φωκικό.

ARSENAL-6 

Επίσης…
* Πάνω από 100 σχολές ποδοσφαίρου της Άρσεναλ λειτουργούν στο νησί, πάνω από 20 στην Ελλάδα και 5 στην Κύπρο, ενώ σε όλες υπάρχουν τμήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών.
* Ο 27χρονος προπονητής Δημήτρης Σκόρδας (δεξί μπακ) υπήρξε συμπαίχτης με τον Σερπάνο και τον Μπακαλίδη στον Ανδρούτσο Γραβιάς (πρωτάθλημα το 2006 στον 4ο Όμιλο του Περιφερειακού), αλλά και στο Λιανοκλάδι (δεύτεροι στο πρωτάθλημα και φιναλίστ του κυπέλλου ερασιτεχνών το 2011).

Δυο αναμετρήσεις
Δυο αναμετρήσεις διεξήχθησαν με την ευκαιρία της ολιγοήμερης προετοιμασίας της Ακαδημίας Σερπάνου στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.
Δυο νίκες πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι απέναντι στους Ευρυτάνες. Η μία έληξε με σκορ 6-5 και διεξήχθη την Τρίτη 21 Αυγούστου στις 10.30 και η δεύτερη με 7-5 μια ημέρα αργότερα την ίδια ώρα. 

ARSENAL-7 

Συνθέσεις
Ακαδημία Καρπενήσι 2002 (Δημήτρης Αντωνίου): Νούλας, Μπομποτσιάρης, Δροσίνης, Π. Καραμπάς, Αλ. Τόλης, Ν. Τόλης, Γ. Κελεσίδης, Κ. Κελεσίδης, Ε. Καραμπάς, Τριανταφυλλόπουλος, Π. Μπίκας, Ζαχαράκης, Β. Μπίκας, Χρυσικός, Καβαλάρης, Πεταρούδας, Κ. Μπίκας, Μπουμπουρής, Νικοπολίδης.
Ακαδημία  Σερπάνου (Θανάσης Σερπάνος): Μπαμπαλής, Ταφιλάϊ, Κοπάνης, Φάλκος, Γιαννακάκος, Μαραζιάρης, Κεκετσίδης, Τσαούσης, Μπαγινέτας, Τερτίγκας, Τσιορτός, Διώτης, Μάμαλης, Νταφλούκας.

ARSENAL-8

Σκόρερ πρώτου αγώνα: Αλ. Τόλης, Ν. Τόλης, Μπουμπουρής, Χρυσικός, Καβαλάρης-Μάμαλης (3), Τσαούσης (2), Μπανιγέτας.
Σκόρερ δεύτερου αγώνα: Αλ. Τόλης, Ν. Τόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμπουρής, Μπομποτσιάρης-Τερλίγκας (3), Μπαγινέτας (2), Φάλκος, Μάμαλης.

ARSENAL-9

Η Ακαδημία του Σερπάνου, που δεν έχει ακόμα υπογράψει τη νέα σύμβαση για τη σεζόν 2012-2013, αναχώρησε την Πέμπτη 23 Αυγούστου από το Καρπενήσι.

ARSENAL-10 

ARSENAL-11 

ARSENAL-12 

ARSENAL-13 

ANTONIOU D 

ARSENAL-14

ARSENAL-16

ARSENAL-17 

ARSENAL-15