Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

"Σκληρή" ανακοίνωση της Δόξας Ραπτοπούλου για τη μη συμμετοχή της στην Α΄ ΕΠΣΝΕ

Με δελτίο-τύπου που έστειλε στα γραφεία της εφημερίδας την Δευτερα 27 Αυγούστου, η Δόξα Ραπτοπούλου εκφράζει αρχικά την απορία της για τη μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα Ευρυτανίας, ενώ στη συνέχεια φέρεται με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα εναντίον των ενωσιακών προπονητών που συμπεριέλαβαν πλαστούς ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια τους, χρησιμοποιώντας τα ονόματα της ομάδας.

RAPTOPOULOO

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ της Δόξα Ραπτοπούλου αναφέρει τα ακόλουθα:
 
Γιατί δε συμμετέχει η Δόξα Ραπτοπούλου στο Α΄ Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ευρυτανίας; 
Ο αθλητικός όμιλος Δόξα Ραπτοπούλου αποφάσισε να μη συμμετέχει στο πρωτάθλημα Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας για τη νέα περίοδο.

Παρόλο ότι το σωματείο μας στους αγώνες του πρωταθλήματος συμπεριλμβάνει και μικρούς παίχτες (16 ετών), όπως προβλέπεται από τη σχετικά απόφαση της Ε.Π.Σ.Ε. εντούτοις οι προπονητές της μικρής ομάδας Ευρυτανίας έμαθαν να χρησιμοποιούν της μικρής ομάδας Ευρυτανίας έμαθαν να πλαστά δελτία ως ποδοσφαιριστές της Δόξα Ραπτοπούλου. Ενώ δε συμμετείχαν σε αγώνες τελικώς έπαιξαν άλλοι με τα δελτία των μη συμμετεχόντων παικτών της ομάδας μας.

Γι’ αυτό οι γονείς που συμπεριλήφθηκαν από τους προπονητές πλασματικά και παραπλανητικά ζήτησαν να επιστραφούν τα δελτία των παιδιών τους και επιπλέον ζητούν εξηγήσεις για το θέμα αυτό.

Ευχόμαστε να σταματήσουν οι πονηροί να λειτουργούν σε βάρος του αθλητισμού και των αθλητών. 
Πιστεύουμε ότι πρέπει να απομακρυνθούν οι ύπουλοι και οι πονηροί απ΄ τον αθλητισμό και να αφήσουν τα παιδιά χωρίς την εξυπνάδα τους.