Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

ev media-logo

Την απομάκρυνση του Αρχιδιαιτητή Νίκου Λαθύρη αποφάσισε η ΕΠΣ Ευρυτανίας-Στις 6/9 οι κληρώσεις

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Ευρυτανίας αποφασίστηκε η απομάκρυνση από το πόστο του αρχιδιαιτητή του Νικόλαου Λαθύρη. 

LATHURIS
 

Η απόφαση για την απομάκρυνση του κ. Λαθύρη (κατόπιν πιέσεων των ομάδων), ήταν ομόφωνη, όπως μάς τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δημήτρης Πεταρούδης, ενώ το ίδιο ίσχυσε και για τις άλλες αποφάσεις που πάρθηκαν.
Μάλιστα, φήμες θέλουν και τον γιο του Λαθύρη, Βαγγέλη, να σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησης από την Ευρυτανική Ένωση και την προσχώρησή του στο Σύνδεσμο Φθιώτιδας!!
 
Μειώσεις
Επίσης, προτάθηκε νε υπάρξει και νέα μειώση στις αποζημιώσεις των παρατηρητών των αγώνων, γεγονός που έκανε μερικούς να... στραβώσουν!
Ο κ. Πεταρούδης υπογράμμισε πως “θα υπάρξουν μειώσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά, αφού το επιβάλλουν οι καιροί”, ενώ ερωτηθείς για τις φήμες πέρι παραίτησης ήτα σαφής: “δε θα γίνουν εκλογές, αφού δεν έχει εκφραστει μομφή εναντίον κανενός από τα μέλη του Δ.Σ.”.
 
Στις 6/9 οι κληρώσεις
Αποφασίστηκε επίσης να συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση στις 6 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΣ, παρυσία όλων των μελών, ώστε να γίνει η κλήρωση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της Α΄ ΕΠΣΝΕ. 
Σε αυτή τη συνεδρίαση θα τεθεί επί τάπητος το θέμα των ηλικιακών ορίων, καθώς έχουν εκφραστεί παράπονα από μερικά σωματεία.
 
“Φιλί ζωής” στο Ραπτόπουλο
Παρόλο, που η Δόξα Ραπτοπούλου δεν υπέβαλε την δήλωσή της, εντός των προθεσμιών που είχε ορίσει η ΕΠΣ, εν τέλει αποφασίστηκε να δωθεί μια μικρή παράταση, ώστε να αποφασίσει αν θα κατέβει και εν τέλει να οργανωθεί οικονοιμικά η ομάδα της  ακριτικής Δόξας Ραπτοπούλου!! 
Μάλιστα, ο Πρόεδρος, εμμέσως πλην σαφώς, άφησε ανοιχτό παράθυρο και για το Κεράσοβο, το οποίο πάντως δύσκολα θα αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία.