Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Εκδρομή σε Τήνο και Σύρο διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας

Διήμερη εκδρομή στις Κυκλάδες διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

panagia tinou11

Την Παναγία της Τήνου θα επισκεφθεί, μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας


Ειδικότερα, ο Σύλλογος προγραμματίζει για το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου εξόρμηση στην Τήνο και τη Σύρο.

Οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Παναγία της Τήνου, ενώ κατά τη διαμονή τους στη Σύρο, ο Σύλλογος του νομού μας θα «ανταμώσει» με τον Σύλλογο Ρουμελιωτών Σύρου για να ακολουθήσει γλέντι στους ρεμπέτικους μαχαλάδες του νησιού.

Να αναφέρουμε πως το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στα 122 ευρώ, τιμή στην οποία περιλαμβάνεται η μεταφορά από και προς Καρπενήσι, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, καθώς και η διαμονή με πρωινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6977845771, 6972058064 και 22370 23306.


... και ομιλίες γιατρών για την κατάθλιψη

Εντωμεταξύ, την Παρασκευή28 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 7.30 το απόγευμα, ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας πραγματοποιεί εκδήλωση, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, όπου γιατροί θα μιλήσουν για τις αιτίες εμφάνισης, αλλά και τους τρόπους διαχείρισης της κατάθλιψης.

Ειδικότερα, ο Δρ. Γιάννης Λαφαζάνος, Χειρούργος-Ορθοπαιδικός, τραυματιολόγος και συγγραφέας, θα μιλήσει για τις ψυχοσωματικές εκδηλώσεις από μυοσκελετικές παθήσεις, οστεοπόρωση που οδηγούν στην κατάθλιψη, ενώ ο Δρ. Γεώργιος Δημόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος, Γνωσιακός Ψυχοθεραπευτής - Συγγραφέας, θα αναπτύξει το θέμα «διαχείριση της κατάθλιψης μέσα από τη δύναμη του σήμερα, την αυτογνωσία, την αγάπη, την αλήθεια και την αισιοδοξία».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.