Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Στο Καρπενήσι για προετοιμασία και φιλικά η Εθνική ομάδα Χάντμπολ γυναικών

Οριστικοποιήθηκε χθες το πρόγραμμα μετά την συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας με τον Δήμο Καρπενησίου στο δημαρχείο

 xantbol222222

ΦΩΤΟ: Sports.eu


Προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της (30/11-2/12) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 με αντιπάλους Σλοβακία, Φινλανδία και Ελβετία, θα πραγματοποιήσει στο Καρπενήσι η Εθνική ομάδα Χάντμπολ Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προετοιμαστεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το διάστημα 3 - 7 Οκτωβρίου, ενώ θα δώσει και δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στην Ρουμάνικη CSM Βουκουρεστίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.

Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 και το δεύτερο -που θα έχει επίσημο χαρακτήρα- θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 του μήνα στις 19:00.

Η συμφωνία της φιλοξενίας οριστικοποιήθηκε χθες μετά την συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ΟΧΕ με τον Δήμο Καρπενησίου.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν από πλευράς Ομοσπονδίας ο Ειδικός Γραμματέας Δημήτρης Σταυρακάκης, ο τεχνικός σύμβουλος- μάνατζερ Εθνικών Ομάδων Γιάννης Βαρελτζής και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου Κων/νος Χατζηδημητρίου, ενώ τον Δήμο Καρπενησίου, εκπροσώπησαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Κλεομένης Λάππας και οι σύμβουλοι Δημάρχου, Ευαγγελία Σοφρώνη και Βαγγέλης Βλάχος.

Παράλληλα με την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Καρπενήσι, η ΟΧΕ σχεδιάζει μία σειρά από δράσεις με στόχο την ανάπτυξη του χάντμπολ στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και την προβολή και ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού του Καρπενησίου.

Συγκεκριμένα οι αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την θα επισκεφτούν τα σχολεία της περιοχής και θα μοιράσουν αφίσες στους μαθητές, προγραμματίζεται σεμινάριο καθηγητών φυσικής αγωγής για τις αναπτυξιακές ηλικίες στο άθλημα, ενώ στα πλάνα υπάρχει και διεξαγωγή τουρνουά Street Handball στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου.