Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η Αστική Ανάπλαση Καρπενησίου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες της Αστικής Ανάπλασης, του έργου, προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ, που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα και τον "χαρακτήρα" του κέντρου του Καρπενησίου.

ergasies astikis anaplasis11

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες της ανάπλασης, με τον καιρό να βρίσκεται στο "πλευρό" της τεχνικής εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο και του δήμου Καρπενησίου


Τα συνεργεία δουλεύουν στο κομμάτι της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, που ξεκινά από τη διασταύρωση του ΟΤΕ και καταλήγει στη στροφή της πρώην Νομαρχίας, μετά το κτήριο της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το βασικό κομμάτι των εργασιών (υπόγειες σωληνώσεις κ.α) και θα απομένει μονάχα η τοποθέτηση των κυβόλιθων στο οδόστρωμα.

Έτσι, εάν και ο καιρός αποδειχθεί... σύμμαχος, το συγκεκριμένο -εναρκτήριο- κομμάτι της αστικής ανάπλασης θα είναι έτοιμο πριν την... παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και στα "Ευρυτανικά Νέα" ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Νίκος Σουλιώτης.

Να θυμίσουμε ότι οι μπουλντόζες πρωτοέπιασαν δουλειά στις 20 Αυγούστου (μετά από καθυστέρηση τουλάχιστον 10 ημερών από την αναμενόμενη έναρξη των εργασιών)· λίγο αργότερα σταμάτησαν προσωρινά για 10 περίπου ημέρες, και τώρα πλέον εξελίσσονται δίχως σημαντικά προβλήματα και καθυστερήσεις.

ergasies astikis anaplasis22

ergasies astikis anaplasis33

ergasies astikis