Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

Σχέδιο ενοποίησης Γ και Δ Εθνικής έχει στα σκαριά ο Γιώργος Σαρρής

Σε υψηλή προτεραιότητα έχει ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής την ενοποίση σε μια κατηγορία της Γ΄ και Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

SARRIS-1

Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου προανήγγειλε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο σχέδιο ενοποίησης της Γ' και της Δ' Εθνικής κατηγορίας, αλλά και στη διαφωνία του σχετικά με τον προβιβασμό όλων των πρωταθλητών των Ενώσεων στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής το εφετινό καλοκαίρι. 

Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Χιώτης παράγοντας, έχοντας θητεύσει ως πρόεδρος της Επιτροπής Δ' Εθνικής, επιθυμεί τη μείωση των ομάδων στις δύο κατηγορίες, θέτοντας μάλιστα ως προτεραιότητα την ένωση της Γ' και Δ' Εθνικής, σκέψη, που αναμένεται να εξελιχθεί από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο (2013-14).
Παράλληλα, εξέφρασε τη διαφωνία του με τον προβιβασμό όλων των πρωταθλητών των Ενώσεων στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής το εφετινό καλοκαίρι, αναφέροντας σχετικά: «Διαφώνησα με την απόφαση για την Δ' Εθνική, δηλαδή το ότι ανέβηκαν όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στα μπαράζ ανόδου. Έχουμε ήδη εκπονήσει σχέδιο για την ενοποίηση της Γ' και της Δ' Εθνικής σε μία ερασιτεχνική κατηγορία».