Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Συναντήσεις Μπακογιάννη με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Καρπενησίου

Συνεχείς συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου πραγματοποίησε κατά το τελευταίο διάστημα ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης

mpakogiannis519

Για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί και η τελευταία συνάντηση με τους εκπροσώπους από τα χωριά του Προυσού, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο κύκλος και να καλυφθεί το σύνολο των Κοινοτήτων.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του δημάρχου Καρπενησίου «έτσι ώστε η δημοτική αρχή να έχει άμεση επαφή με τα προβλήματα και τις ανάγκες κάθε τοπικής κοινότητας ξεχωριστά», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, που τα οικονομικά του δήμου έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό, οι λύσεις σημαντικών προβλημάτων της καθημερινότητας που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, οφείλουν να είναι άμεσες και αποτελεσματικές. Με περιορισμένους πόρους, ο δήμος Καρπενησίου προσπαθεί να καλύψει ένα μεγάλο φάσμα των αναγκών των δημοτών και για τον λόγο αυτό η στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους είναι επιβεβλημένη», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Να αναφέρουμε ότι στις εν λόγω συναντήσεις, ο κ. Μπακογιάννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων το τεχνικό πρόγραμμα, τον προϋπολογισμό, αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης της κακοκαιρίας, δίνοντας έμφαση στον εκχιονισμό κατά τη διάρκεια του χειμώνα.