Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Κοντά στους ετεροδημότες ο Μπακογιάννης. Συναντήθηκε με τα μέλη των Συλλόγων Καρπενησιωτών Αθήνας & Ευρυτάνων Αχαΐας

Σε δύο εκδηλώσεις των Ευρυτάνων ετεροδημοτών βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης.

mpakogiannis519

Υποστηρίζοντας την άποψη ότι “οι απανταχού Ευρυτάνες αγαπούν και στηρίζουν την περιοχή μας, αποτελώντας παράλληλα ένα αναπόσπαστο κομμάτι του τόπου μας”, ο κ. Μπακογιάννης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν ο Προοδευτικός Σύλλογος Καρπενησιωτών Αθήνας «Το Βελούχι» και ο Σύλλογος Ευρυτάνων Αχαΐας.

Ειδικότερα, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, ο δήμαρχος Καρπενησίου έδωσε το «παρών» στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας, ενώ την επόμενη ημέρα -Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013-, συνοδευόμενος και από τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Σουλιώτη, βρέθηκε κοντά στους Ευρυτάνες της Αχαΐας.

Κατά τη διάρκεια και των δύο εκδηλώσεων, ο κ. Μπακογιάννης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για το έργο που συντελείται στον δήμο Καρπενησίου, ενώ άκουσε τους προβληματισμούς, αλλά και τις ιδέες τους.

Απηύθυνε δε στους ετεροδημότες ανοιχτή πρόσκληση για έμπρακτη στήριξη του τόπου καταγωγής τους, αντάλλαξε απόψεις και συνομίλησε με όλους τους συμμετέχοντες.