Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

Διεθνής και το 2013 η Μπουμπουρή

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου απονεμήθηκε στην Ευρυτάνισσα ρέφερι Κωνσταντίνα Μπουμπουρή για μια ακόμα χρονιά το σήμα διαιτητή FIFA.

MPOUMPOURH

Στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων πραγματοποιήθηκαν τα αγωνιστικά τεστ για τους Διαιτητές Β΄ Εθνικής, των Βοηθών τους και τους Διαιτητές Γ΄ και Δ΄ Εθνικής κατηγορίας όπως και υποψηφίων ταλέντων που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον χώρο της Διαιτησίας ποδοσφαίρου.
 
Αγωνιστικά τεστ
Τα αγωνιστικά τεστ που διεξήχθησαν υπό το βλέμμα του Εθνικού Γυμναστή Διαιτητών της ΕΠΟ Βασίλη Λώλη, είχαν απόλυτη επιτυχία για τους 90 περίπου συμμετέχοντες, που ήταν από την Θεσσαλία, την Κεντρική Ελλάδα, την Ήπειρο, την Κέρκυρα και την Φθιώτιδα.
Το μεσημέρι διεξήχθη σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων, επιμορφωτική ημερίδα, όπου προβλήθηκε εκπαιδευτικό οπτικό, αναλυτικό υλικό από φάσεις αγώνων επιπέδου Champions League που χορηγήθηκε από την UEFA.
 
Παρουσίες-εισηγήσεις
Την ενημέρωση και ταυτόχρονα χρήσιμες συμβουλές από την μακροχρόνια τους παρουσία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα έδωσαν οι Γιώργος Καραμελίδης: Πρόεδρος της ΚΕΔ , Μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, ο Θανάσης Μπριάκος: πρώην Διεθνής Διαιτητής και Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΕΔ, ο Γιώργος Δούρος: πρώην Διεθνής Διαιτητής, μέλος της ΚΕΔ και υπεύθυνος ορισμών για την Super League και ο Δημήτρης Καλύβας: πρώην Διαιτητής Α΄ Εθνικής, Μέλος της ΚΕΔ και υπεύθυνος ορισμών της Football League.
 
Διεθνής η Μπουμπουρή
Παρούσα ήταν και Ευρυτάνισσα η Κωνσταντίνα Μπουμπουρή, η οποία άρχισε την καριέρα της από το Σύνδεσμο Τρικάλων, την περίοδο που ήταν φοιτήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας, ενώ τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος της ΕΠΣ Ευρυτανίας.