Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

edse-logo

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

HELLENIC RESCUE TEAM EVRITANIAS

GGPP

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 - Έρευνα και διάσωση ηλικιωμένου στο Κρίκελο

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 8:36. Από χθες Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 στις 12 τα μεσάνυχτα, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης ηλικιωμένου, που χάθηκε από χθες το μεσημέρι.

krik-ok1

Ο 90χρονος παππούς, είχε αποπροσανατολιστεί σε μια διαδρομή από το σπίτι του μέχρι τον κήπο του, 500 μέτρα μακριά, που έκανε καθημερινά.

Ξενυχτησε σε μια συστάδα θάμνων δίπλα απο ένα δασικό δρόμο καρτερώντας τα σωστικά συνεργεία που τον αναζητούσαν.


ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

alt

alt

alt

Τα μέλη του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας στο Κρίκελλο


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος, περίπου 90 ετών άντρας, δεν επέστρεψε σπίτι του από την μεσημεριανή του βόλτα και δηλώθηκε αγνοούμενος από τις 7 το απόγευμα.

Από χθες τα μεσάνυχτα συμμετέχουν στις έρευνες 4 αστυνομικοί, 9 μέλη του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας και χωριανοί του, οι οποίοι έψαχναν μέχρι τις 5 το ξημέρωμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012 το χάραμα, συνεχίζονται οι έρευνες σε όλη την περιοχή μέσα και έξω από το Κρίκελο μέχρι το ποτάμι Κρικελλιωτη.

Στις σημερινές έρευνες συμμετέχουν 2 αστυνομικοί, 4 αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, η Πυροσβεστική (είχε ειδοποιηθεί απο χθες αλλά σήμερα έστειλε άντρες της) και 7 μέλη από το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας