Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

edse-logo

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

HELLENIC RESCUE TEAM EVRITANIAS

GGPP

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 - Γενική Συνέλευση

Γενική Συνέλευση για τον απολογισμό του περασμένου έτους 2011 πραγματοποίησε το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας την περασμένη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012, στην αίθουσα της Βασικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου

edse1

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν ζητήματα που αφορούν στον προγραμματισμό και την οργάνωση για τη νέα σεζόν, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τρόπο δράσης του Σώματος και τη συνεργασία με άλλους φορείς του νομού, όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία κ.α.

Ακόμη, έγινε γνωστό ότι σύντομα αναμένεται να εκταμιευτεί το ποσό των 5.000 δολαρίων ως δωρεά από την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι», από το παράρτημα #2 Fayetteville και Ευρυτάνες που ζουν στην πόλη Fayetteville της βόρειας Καρολίνα.

Με τα χρήματα αυτά θα αγορασθεί εξοπλισμός Ά βοηθειών (φορεία, φαρμακεία, νάρθηκες κλπ) για τις ανάγκες της ομάδας δράσης του σωματείου.

Τέλος, ο πρόεδρος του Σώματος κ. Μπάμπης Λελούδης ανακοίνωσε στα μέλη και στους φίλους του ΕΔΣΕ ότι σύντομα αναμένεται να βγει στον «αέρα» η ιστοσελίδα του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας, η οποία κατασκευάστηκε αφιλοκερδώς από τα "Ευρυτανικά Νέα".

edse111