Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Εν αναμονεί του τελικού-Δίμηνος αποκλεισμός και πρόστιμο στον Σπύρο Κολόκα

>> Αν δεν αλλάξει κάτι με την ένσταση που κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας η Ποταμιά, στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου θα αγωνιστούν ΑΠΟΚ και Μυρίκη. Οι δυο ομάδες κοντράρονται για το τρόπαιο του Κυπέλλου μετά από 10 χρόνια (2003: 1-0 ο ΑΠΟΚ με σκόρερ τον Σπύρο Κολόκα, σημερινό προπονητή της Ποταμιάς και του Αίολου!!). 
Η Μυρίκη θα προσπαθήσει να σπάσει την παράδοση που την θέλει να χάνει και στις τρεις (3) φορές που έχει συναντήσει στον τελικό την ομάδα του Βελουχίου. Πάντως, τα δυο μεταξύ τους παιχνίδια για το Πρωτάθλημα έληξαν ισόπαλα με 0-0 και 1-1.
* Κύκλοι της ΕΠΣ αναφέρουν πως η ένσταση της Ποταμιάς ήταν άκαιρη και αναμένεται να απορριφθεί. 
kupellooo 
>> Ήρθε, είδε και απήλθε ο Γκανέζος μέσος Μπασίρ Αμίντ, ο οποίος αν και έκανε προπονήσεις τελικά δεν αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΚ. Αρχικά είχε παρουσιαστεί ως πολύ καλός παίχτης, τελικά ο Αμίντ κρίθηκε πως  "δεν κάνει"  και αποχώρησε πρόωρα. 
Επίσης, η χαρακτηριστική καθυστέρηση στην έκδοση του δελτίου (ως πρώτη εγγραφή!!) αποτέλεσε το σημαντικότερο λόγο της μη απόκτησης του Γκανέζου ποδοσφαιριστή (γαλλικό διαβατήριο), καθώς θα περνούσε σημαντικό χρονικό διάστημα (περίπου 2 εβδομάδες). 

>> Με ποινή αποκλεισμού 2 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ τιμωρήθηκε ο προπονητής-εκπρόσωπος της Ποταμιάς Σπύρος Κολόκας για τη φραστική επίθεση με απαράδεκτους και άσεμνους χαρακτηρισμούς προς τη διαιτησία του αγώνα με αντίπαλο την Κρέντη (Κερασοχώρι 2 Μαρτίου, 17 αγωνιστική Α΄ ΕΠΣΝΕ). Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως το πρόστιμο θεωρήθηκε υπερβολικό...!!
Ο Σπύρος Κολόκας
KOLOKASSSSS
 >> Η τελευταία αγωνιστική 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων (Μικτές) θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου και όχι στις 13 όπως αρχικά οριστεί. Αίτια αποτέλεσε η εμβόλιμη αγωνιστική στην Α1 ΕΠΣ Φθιώτιδας και είναι απορίας άξιον πως εγκρίθηκε αυτή η μετάθεση των αγώνων των Μικτών, αφού πρόκειται για πρωτάθλημα ανώτερο από αυτό του τοπικού.
Τον αγώνα των Παίδων θα διευθύνει η τριάδα των Δημήτρη Καλαμάτα, Απόστολου Παπαποστόλου και Γιάννη Στρουμπούλη,ενώ στο παιχνίδι των Νέων διαιτητής θα είναι ο Παπαποστόλου με τον Καλαμάτα να αναλάμβανει χρέη α΄ βοηθού και τον Στρουμπούλη να παραμένει δεύτερος.
 * Το άλλο παιχνίδι Φωκίδα-Βοιωτία (Παίδες και Νέοι) θα διεξαχθεί κανονικά στις 13 Μαρτίου. 
Διαιτητική τριάδα Παίδων: Μάριος Πόγκας-Γεώργιος Τσάκος-Βοηθός: Ιωάννης Μητρολιός (Σύνδεσμος Εύβοιας)
Διαιτητική τριάδα  Νέων: Γεώργιος Τσάκος-Μάριος Πόγκας-Ιωάννης Μητρολιός (Σύνδεσμος Εύβοιας).
NEOIIIIIIIIIIIIIII 
>> Ο Τριαντάφυλλος Τίκας του συνδέσμου Ευρυτανίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ηρακλή απέναντι στον Εργοτέλη την Τετάρτη 13 Μαρτίου(19:00) στο Καυτατζόγλειο.
Βοηθοί του κ.Τίκα θα είναι οι Δημήτρης Βαφειάδης και Γιώργος Λάζρης των συνδέσμων Καρδίτσας και Καβάλας αντίστοιχα, τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Σέζος του συνδέσμου Κικλίς ενώ παρατηρητής θα είναι ο Βαγγέλης Σηπάκης του συνδέσμου Πέλλας.
Ο Τριαντάφυλλος Τίκας
TIKAS