Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Εγκρίθηκαν, υπερωρίες και εκτός έδρας για το 2013 σε Νομαρχία Ευρυτανίας & δήμος Καρπενησίου

Με τρεις διαφορετικές αποφάσεις, οι οποίες και δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ορίστηκαν οι επιτρεπόμενες ημέρες μετακίνησης εκτός έδρας των υπαλλήλων που υπηρετούν στον δήμο Καρπενησίου, καθώς και το ποσό για τις υπερωρίες που προβλέπονται στη νομαρχία για το τρέχον έτος.

nomarxia-evrytanias-ktirio

Πιο αναλυτικά:

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Στον δήμο Καρπενησίου

Με το υπ’ αριθμ. 939/19795 έγγραφο της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, κα Καλλιόπης Γερακούδη, καθορίστηκε το ανώτατο όριο επιτρεπομένων ημερών μετακίνησης εκτός έδρας των υπαλλήλων που υπηρετούν στον δήμο Καρπενησίου· είτε πρόκειται για εργαζομένους με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου είτε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Έτσι, σύμφωνα με την σχετική απόφαση, οι επιτρεπόμενες ημέρες μετακίνησης εκτός έδρας, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του δήμου (σχετικά με τη διεκπεραίωση υποθέσεων εκτός έδρας, τη μεταφορά των απορριμμάτων ανακύκλωσης, τη συμμετοχή υπαλλήλων σε σεμινάρια, κ.λπ.), ορίστηκε για το έτος 2013 να είναι οι…

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή πατήστε εδώ.