Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

ev media-logo

Πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΝΕ ο Κώστας Σταμούλης της Μυρίκης-Με τη Βοιωτία αρχίζει το πρωτάθλημα Προπαίδων η Ευρυτανία

>> Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 14 τέρματα αναδείχθηκε ο Κώστας Σταμούλης της Μυρίκης, με δεύτερο (10 τέρματα) τον Δημήτρη Τύμπα της Κρέντης. 
Μάλιστα, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν την 18η αγωνιστική και τελευταία αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΝΕ, χωρίς όμως κανείς από τους δυο να βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Πάντως, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του ημιτελικούς των μπαράζ, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται αυτη την Κυριακή (31 Μαρτίου) στο Κερασοχώρι.
STAM 
>> Τους τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας που θα στελεχώσουν την Περιφερειακή ομάδα του 6ου Ομίλου (Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και Ευρυτανία) ανακοίνωσε ο προπονητής  Γιώργος Φαμέλης
Συγκεκριμένα από την ομάδα των Παίδων επέλεξε τους Πάνο Λιάγκα και Χρυσόστομο Χρυσαφόπουλο (Ακαδημία Ποδοσφαίρου), ενώ από τους Νέους (φωτογραφία κάτω) τους Κώστα Χρυσαφόπουλο (Αίολος) και Άρη Σιταρά, ο οποίος αντικατέστησε τον Βαγγέλη Αθανασόπουλο (Άγραφα), που αρχικά είχε κληθεί λόγω έλλειψης αριστερού μπακ.
* Την Τετάρτη 10 Απριλίου θα αρχίσουν οι αναμετρήσεις της 6η Περιφέρειας, όπου ανήκουν οι τέσσεροι ποδοσφαιριστές της Ευρυτανίας. Την πρώτη αγωνιστική η Περιφερειακή ομάδα του 6ου Ομίλου έχει ρεπό (10 Απριλίου), ενώ στη συνέχεια αγωνίζεται με τις: 5η Περιφέρεια (Άρτα, Ήπειρος, Θεσπρωτία, Κέρκυρα, Πρέβεζα/ Λευκάδα) στις 17 Απριλίου για τη δεύτερη αγωνιστική και 4η Περιφέρεια  (Θεσσαλία, Καρδίτσα, Λάρισα, Πιερία, Τρίκαλα)
NEOIOOO 
>> Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00 διενεργήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδί η κλήρωση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κατηγορίας Προπαίδων, περιόδου 2012-2013. 
Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι γεννημένοι από το 2001 και μετά και να είναι κάτοχοι δελτίων ΕΠΟ. Η ομάδα της Ευρυτανίας θα είναι στον ίδιο όμιλο με την Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδαε, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων (διάρκειας 60 λεπτών) έχει ως εξής:
1η αγωνιστική (31 Μαρτίου)
Φθιώτιδα-Φωκίδα και Ευρυτανία-Βοιωτία (Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου, με διαιτητή τον Γιώργο Στοφόρο και βοηθούς τους Μίλτο Ελ Ταχάν και Λάμπρο Κολοκώτσιο (ΕΠΣ Ευρυτανίας).
2η αγωνιστική (14 Απριλίου)
Φωκίδα-Ευρυτανία και Βοιωτία-Φθιώτιδα
3η αγωνιστική (28 Απριλίου)
Ευρυτανία-Φθιώτιδα και Φωκίδα-Βοιωτία
 
>> Με τη συμμετοχή και νέων υποψηφίων διαιτητών διεξήχθησαν το τρίτο (Τετάρτη 20 Μαρτίου) και τέταρτο (Τρίτη 26 Μαρτίου) μάθημα της σχολής διαιτησίας. 
Παρόντες στις εισηγήσεις του Αρχιδιαιτητή ΕΠΣ Φθιώτιδας και εκπαιδευτή Γιάννη Σπυρόπουλου (φωτογραφία κάτω) ήταν οι Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, Μίλτος Ελ Ταχάν, Δημήτρης Γιαννιώτης, Κώστα Κραμπής, Νίκος Μώκος, Βασίλης Ίβρος, Γιάννης Αναγνωστάκης, Νίκος Μακρής, οι πιστοποιημένοι Κωνσταντίνα Μπουμπουρή, Λάμπρος Κολοκώτσιος, Γιώργος Δροσίνης, Βασίλης Λάμπρου και ο Αρχιδιαιτητής ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαδήμος. 
SPUROPO 
Η χθεσινή εισήγηση (σ.σ 26 Μαρτίου) ήταν η τελευταία για τους μαθητές της σχολής, καθώς θα ακολουθήσουν  (σε ημερομηνία που θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες η ΕΠΣ)οι γραπτές εξετάσεις, οι οποίες θα διενεργηθούν παρουσία του αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Θανάση Μπριάκου.