Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον σύλλογο Μοναστηρακιωτών Ευρυτανίας ανέδειξε η πρόσφατη Γ.Σ

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Γαλατσίου η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Απανταχού Μοναστηρακιωτών Αγράφων Ευρυτανίας με αντικείμενο την κοπή της πίτας και την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

monastiraki-agrafa

Ύστερα από ευρεία ανταλλαγή απόψεων, η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα να ανανεώσει τη θητεία του απερχόμενου Δ. Σ.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Παναγιώτης Κάππας, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την άψογη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, ανακοίνωσε πως για προσωπικούς λόγους δεν επιθυμεί να επανεκλεγεί στο αξίωμα του προέδρου, αλλά θα παραμείνει απλό μέλος του Δ. Σ.

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου συνήλθε σε συνεδρίαση το ΔΣ, προκειμένου να γίνει η συγκρότηση σε σώμα.

Έτσι ομόφωνα αποφασίστηκε στα πλαίσια της αποκέντρωσης, να εκλέξει πρόεδρο από την περιφέρεια και συγκεκριμένα από το Καρπενήσι, προκειμένου να διευρύνει τους δεσμούς του συλλόγου με τους Μοναστηρακιώτες που βρίσκονται εκτός Αθηνών και να δώσει έτσι νέα ώθηση στις δράσεις του συλλόγου.

Έτσι λοιπόν η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος εξελέγη ο Θεοδωρογιάννης Θωμάς, αντιπρόεδρος ο Κάππας Θεόδωρος, γραμματέας ο Σαγρής Παναγιώτης και ταμίας η Κάππα Πηνελόπη.

Μέλη αντίστοιχα είναι οι Σαγρή Αλεξάνδρα, Χρυσικός Απόστολος, Θεοδωρογιάννης Παναγιώτης, Μπακογιάννης Βασίλειος, Κουτρουμάνος Γεώργιος και Κάππας Παναγιώτης.

Εκπρόσωπος Αγρινίου ορίστηκε ο Μπακογιάννης Παναγιώτης και εκπρόσωπος νομού Φθιώτιδας ο Τόλης Δημήτριος.