Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Να ενισχυθεί η Αστυνομία ζητά η Ένωση Αστυν. Υπαλλήλων Ευρυτανίας. Σειρά επαφών και συναντήσεων στην Αθήνα. Υπόμνημα στον βουλευτή Ευρυτανίας

Πρωτοβουλία ενημέρωσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αστυνομικός της Ευρυτανίας, ανέλαβε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας, στελέχη της οποίας πραγματοποίησαν διήμερη περιοδεία και είχαν σημαντικές συναντήσεις στην Αθήνα.

astynomikoi-sinantisi-athina

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας, ανησυχεί για τα τελευταία κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην Ευρυτανία. Στις επαφές που είχαν στην Αθήνα, ζητούν τόσο την ενίσχυση της αστυνομικής διεύθυνσης Ευρυτανίας με προσωπικό, όσο και την ενίσχυση σε υλικοτεχνικά μέσα.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Στέφανο Γιαννιώτη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Μπίκα πραγματοποίησε σειρά επαφών στην Αθήνα με υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες με σκοπό την…

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή πατήστε εδώ.