Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ. Η ώρα της κρίσης για την «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε». Η αποκαλυπτική έκθεση της Δ.Ο.Υ. Καρπενησίου. Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος. Δεκάδες τα πρόστιμα

en-prot1

evrytania-ae

Η “ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΑΕ”, διαθέτει περιουσιακά στοιχεία τα οποία αποτελούνται από τις κτηριακές της εγκαταστάσεις -εγκαταλελειμμένες πλέον- τις οποίες κινδύνεψε πολλές φορές να χάσει σταματώντας τους πλειστηριασμούς την τελευταία στιγμή.


 

Μέχρι και το 2012, η Εφορία Καρπενησίου βεβαίωνε πρόστιμα στην αμαρτωλή εταιρεία "ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε." όπως και στις θυγατρικές της "ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Α.Ε." και "ΚΕΚ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΕΠΕ". Ο οικονομικός, διαχειριστικός και φορολογικός έλεγχος της εταιρείας έχει ολοκληρωθεί. Η υπόθεση εκκρεμεί από το 2010 στον Εισαγγελέα

Η αποκάλυψη της έκθεσης της Δ.Ο.Υ. Καρπενησίου για τα ονόματα των "εταιρειών - φάντασμα" της πρώην νομαρχίας Ευρυτανίας, έγινε στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας που συνεδρίασε την Πέμπτη 24 Απριλίου 2013. Εντύπωση προκαλεί η εισήγηση της Δ.Ο.Υ. Καρπενησίου ότι τα χρέη των εταιρειών είναι δύσκολο να εισπραχθούν και ότι οι εταιρείες έπρεπε να έχουν κλείσει εδώ και καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε:

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των "Ευρυτανικών Νέων" που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ή πατήστε εδώ.