Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας. Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και εκδρομή στην Ποταμιά

sillogos-ginaikwn-ekdromi-potamia

Φωτογραφία από την εκδρομή του συλλόγου στο Μεγάλο Χωριό


 

Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας, δείχνοντας πάντα ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί σε φορείς και δράσεις που αφορούν στην προσφορά του συνανθρώπου.

Έτσι, τη Μεγάλη Πέμπτη 3 Μαΐου 2013 -και στα πλαίσια των άγιων ημερών του Πάσχα-μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρπενησίου και προσέφεραν τρόφιμα και διάφορα αναλώσιμα είδη προκειμένου να ενισχύσουν τη δράση του θεσμού.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου δώρισε πασχαλινές λαμπάδες και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα και γλυκίσματα από το Φιλανθρωπικό Πασχαλινό Bazaar που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο Παρασκευή 26 έως Κυριακή 28 Απριλίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

…και εκδρομή στην Ποταμιά

Εντωμεταξύ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, ο Σύλλογος πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 12 Μαΐου 2013 ημερήσια εκδρομή στο Μεγάλο Χωριό.

Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, μέλη και φίλοι του Συλλόγου βρέθηκαν σε ένα πικ-νικ που θύμιζε τις παλιές, ανέμελες εποχές, όπου πρωταγωνιστούσαν το κέφι και ο χορός και όχι το άγχος και η ρουτίνα.

Στη συνέχεια οι εκδρομείς επισκέφθηκαν τον πεστροφογεννητικό σταθμό Γαύρου και περιηγήθηκαν στους χώρους, ενώ οι ιδιοκτήτες προσέφεραν σε όλα τα μέλη του Συλλόγου από μία πέστροφα.