Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Στο 8ο τριήμερο πανελλήνιο συνέδριο Ορεινής Διάσωσης που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη θα πάρει μέρος το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας με 5 μέλη

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις στον χώρο της ορεινής διάσωσης και να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους θα έχουν πέντε (5) μέλη του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας, καθώς θα συμμετάσχουν στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορεινής Διάσωσης που ξεκινά σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

edse-dermati-omada1

Το συνέδριο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου 2013. Το θεωρητικό μέρος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ασφαλιστικής εταιρείας Interlife, στη Θέρμη και κατά τη διάρκεια του θα γίνουν εισηγήσεις και ομιλίες για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της ορεινής διάσωσης, ενώ θα συμμετέχουν και ομιλητές από τη Γαλλία, την Ελβετία το Βέλγιο, αλλά και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να συγκεντρώσει κόσμο από όλη την ορειβατική κοινότητα, από το χώρο της διάσωσης, αλλά και του εναλλακτικού τουρισμού. Κάθε χρόνο στο συνέδριο παρευρίσκονται 300 περίπου σύνεδροι από όλη την Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση του 8ου κατά σειρά συνεδρίου ορεινής διάσωσης είναι της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ. ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΣΤΑ "ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΙΟΥ