Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

ev media-logo

Νατάσσα Μποφίλιου & Γιάννης Χαρούλης μαζί στη σκηνή του Βοτανικού

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης (με τη συμμετοχή του Θέμη Καραμουρατίδη) συναντιούνται για πρώτη φορά τη Δευτέρα 27 Μαΐου στη σκηνή του Βοτανικού, σε μία μοναδική βραδιά, χαρισμένη στους φίλους της καλύτερης νέας ελληνικής μουσικής.

mpofiliou-xaroulis

Ειδικά για τις ανάγκες της συγκεκριμένης συναυλίας, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Χαρούλης, με τη συνοδεία δύο εκλεκτών μουσικών στο τσέλο, του Άρη Ζέρβα και του Μιχάλη Πορφύρη, θα παρουσιάσουν με ακουστικό τρόπο και απρόσμενες ενορχηστρώσεις τραγούδια που αγαπούν, από ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Άλλοτε στο πιάνο, άλλοτε με το λαούτο και πάντα με το πάθος και τη δύναμη της ερμηνείας τους, η Νατάσσα και ο Γιάννης θα στήσουν μία σπάνια συναυλιακή βραδιά, βασισμένη στην εξαιρετική σκηνική τους χημεία. Το πρόγραμμα θα διανθιστεί με την παρουσία του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, ο οποίος υπογράφει κάποια από τα ομορφότερα τραγούδια των τελευταίων ετών.

Μία ξεχωριστή συναυλία – πρόταση και ταυτόχρονα μία κορυφαία ερμηνευτική συνάντηση από το “toradiofono.gr”, που εγκαινιάζει με αυτό τον τρόπο τις συναυλιακές του δράσεις, φιλοδοξώντας σε εκδηλώσεις με ουσία, αισθητική και πρωτοτυπία. Ένα ραδιόφωνο που ήρθε με την προοπτική να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές του διαδικτύου.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ώρα 22.00

Βοτανικός

Κασσάνδρας 19, Αθήνα