Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

Α.Λ.Α. Καρπενησίου. Εντυπωσίασαν σε Καλάβρυτα & Ζάκυνθο οι Πλούμπης και Νάσιος. ΦΩΤΟ

Σε καιρούς οικονομικά δύσκολους, μέσα στη γενικότερη κατήφεια που επικρατεί, οι οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου φαίνεται πως δεν το βάζουν εύκολα κάτω, δεν εγκαταλείπουν την αγάπη τους για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αποδεικνύονται πιστοί στα σημαντικά ραντεβού ανά την Ελλάδα.

alak-ploumpis

Έτσι, το προηγούμενο διάστημα, δύο (2) πληρώματα της ΑΛΑΚ πήραν μέρος σε αγώνες που έγιναν στα Καλάβρυτα και τη Ζάκυνθο, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και κυρίως αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια.

Αγώνας αντοχής στα Καλάβρυτα

Στο διεθνές Rally Greece Offroad που πραγματοποιήθηκε (από 24 έως 26 Μαΐου) στην περιοχή των Καλαβρύτων, με τη συμμετοχή 35 συνολικά πληρωμάτων και ειδικές διαδρομές μήκους σχεδόν 500 χλμ, έλαβε μέρος (με TOYOTA HILUX) ο Γιώργος Πλούμπης, με συνοδηγό τον Παναγιώτη Κωνσταντέλο.

alak-ploumpis-2

Το πρωτοεμφανιζόμενο αγωνιστικό πλήρωμα συμμετείχε στην κατηγορία Ζ2, κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό, προσφέροντας άφθονο θέαμα και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

…και ασφάλτινος στη Ζάκυνθο

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Νάσιος, με TOYOTA COROLLA, εκπροσώπησε την Α.Λ.Α. Καρπενησίου σε ασφάλτινο χρονομετρημένο αγώνα που έγινε την Κυριακή 26 Μαΐου στο νησί της Ζακύνθου.

Ο Νάσιος κατάφερε να αναδειχθεί 5ος στην κατηγορία όπου συμμετείχε (2.000+), καταλαμβάνοντας μάλιστα την 11η θέση στη γενική κατάταξη.

alak-rammer