Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

ev media-logo

Εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα για τον Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας. Το κόστος συμμετοχής και το πρόγραμμα

Διήμερη εξόρμηση στη γειτονική Καρδίτσα -και συγκεκριμένα στη Λίμνη Πλαστήρα- προγραμματίζει ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας για το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2013.

limni-plastiraa

Οι εκδρομείς θα αναχωρήσουν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (7.00 π.μ.) από τη Νεράιδα, για να πραγματοποιήσουν λίγο αργότερα μικρή στάση στην Κρέντη.

Στη συνέχεια, περνώντας από τα χωριά Παλαιοκατούνα, Βούλπη και Λιμέρι, θα κάνουν μια ακόμη σύντομη στάση στη Γρανίτσα ή το Ραπτόπουλο.

Έπειτα από μια χωμάτινη διαδρομή 1,5 περίπου ώρας, οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τη Μονή Σπηλιώτισσας, ενώ ακολουθώντας έναν επίσης χωμάτινο δρόμο, θα καταφθάσουν στο Μουζάκι· την επόμενη στάση για φαγητό και καφέ, ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για τη Λίμνη Πλαστήρα, όπου και θα διανυκτερεύσουν.

Η δεύτερη ημέρα της εκδρομής περιλαμβάνει επίσκεψη στη Μονή Πελεκητής, κοντά στο χωριό Μπελοκομύτης, καθώς επίσης και στο φράγμα της λίμνης.

Οι εκδρομείς στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου θα φτάσουν το απόγευμα, έχοντας πριν απολαύσει μια μοναδική διαδρομή μέσω Νεράιδας - Σπίτι του Διαβάτη - Κλειτσός - Φουρνά.

Τέλος, να αναφέρουμε πως το κόστος ανά άτομο ανέρχεται στα 55 ευρώ και περιλαμβάνει μετακίνηση και διαμονή με πρωινό.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 22370-23306 και 697-7845771.