Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Δύο υποτροφίες 5.500 δολαρίων σε Ευρυτάνες φοιτητές Ιατρικής από το Ίδρυμα Χριστίνας & Ιωάννη Ανάγνος - Η προθεσμία αιτήσεων

 

ypotrofia-pic

Τη χορήγηση δύο (2) υποτροφιών σε ισάριθμους φοιτητές Ιατρικής του πρώτου έτους, καταγόμενους πρωτίστως από το νομό Ευρυτανίας (και ύστερα εκ των νομών Φθιώτιδος, Φωκίδος και Αιτωλοακαρνανίας) ανακοίνωσε το "Ίδρυμα Υποτροφιών για την Εκπαίδευση Χριστίνας και Ιωάννη Ανάγνος", το οποίο και έχει συσταθεί από Έλληνες της διασποράς που έχουν διαπρέψει στις Η.ΠΑ, της Χριστίνας και του Ιωάννη Ανάγνου, με σκοπό να ενισχύσει την προσπάθεια σπουδαστών στον κλάδο της Ιατρικής επιστήμης.

Το ποσό κάθε υποτροφίας θα ανέλθει στο ποσό των 5.500 δολαρίων ΗΠΑ περίπου ετησίως.

Η τελετή υπομονής των υποτροφιών θα γίνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Η προθεσμία υποβολής σχετικής αίτησης ταχυδρομικά στη διεύθυνση του Ιδρύματος, ΞΑΝΘΟΥ 5, Τ.Κ. 10673, ΑΘΗΝΑ θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013. Μαζί με τη συμπληρωμένη αίτηση, οι φοιτητές θα πρέπει να συμπεριλάβουν: φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, βεβαίωση εγγραφής στην Ιατρική Σχολή, πιστ/κό με βαθμολογία Εισαγωγής/Πρόσβασης, πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας (περί εγγραφής στα δημοτολόγια), πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως και φωτοτυπία τελευταίου εκκαθαριστικού γονέων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο τηλ. 210 3640143, από 12.00 μέχρι 3.00 το μεσημέρι.