Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Παραδόθηκε το νέο 4Χ4 ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Δωρεά του ΟΠΑΠ με ενέργειες Καρανίκα - Δεν θα εγκατασταθεί στα Άγραφα

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013, έφτασε επιτέλους το πολυαναμενόμενο, υπερσύγχρονο 4Χ4 ασθενοφόρο, δωρεά του ΟΠΑΠ. Το ασθενοφόρο βρίσκεται πλέον παρκαρισμένο στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Καρπενησίου.

asthenoforo-dorea-opap1

Μπορεί ο πρώην βουλευτής Ευρυτανίας κ. Ηλίας Καρανίκας πλέον να μην είναι βουλευτής, ωστόσο κάποιες ενέργειες που είχε κάνει καθόσον ήταν βουλευτής Ευρυτανίας φαίνεται ότι έπιασαν τόπο έστω και καθυστερημένα.

Όπως μας πληροφορεί και η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καρπενησίου που εκδόθηκε χθες Τρίτη 5 Νοεμβρίου, την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής διοικητής κ. Δημήτρης Καρατσίκης...

“Η Διοίκηση του Γενικού  Νοσοκομείου Καρπενησίου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς την ΟΠΑΠ Α.Ε που, ανταποκρινόμενη σε αίτημα του πρώην βουλευτή μας κ. Ηλία Καρανίκα, παραχώρησε δωρεάν στο Νοσοκομείο μας ένα ασθενοφόρο  όχημα για τις υγειονομικές ανάγκες του δυσπρόσιτου ορεινού ανάγλυφου του Νομού μας.”.

Το ασθενοφόρο θα εγκατασταθεί στο νοσοκομείο και όχι στα Αγραφα

Το νέο ασθενοφόρο πρόκειται να ενισχύσει τον υπάρχον στόλο των ασθενοφόρων του Νοσοκομείου Καρπενησίου και θα εξυπηρετεί κυρίως απομακρυσμένα περιστατικά όπως και περιστατικά από την δυτική Ευρυτανία και τον δήμο Αγράφων.

Θα εγκατασταθεί στο  Νοσοκομείο Καρπενησίου, “...έγινε παρανόηση ότι πρόκειται για ασθενοφόρο που θα σταθμεύει μόνιμα στα Άγραφα”, δηλώνει στα «Ευρυτανικά Νέα» ο κ. Καρατσίκης. “... κάτι τέτοιο ποτέ δεν υπήρξε. Άλλωστε για την λειτουργία του απαιτείται προσωπικό -ήδη έρχονται δύο άτομα- και δεν είναι δυνατόν να σταθμεύει στο χωριό Άγραφα.”, συμπληρώνει ο κ. Καρατσίκης.

asthenoforo-dorea-opap2