Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού. Ξεκίνησε την Τετάρτη

Μια σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού, Νηπιαγωγείου & Ειδικού Σχολείου Καρπενησίου.

ethelontiki-aimodosia-3o-dimot

Ανταποκρινόμενος άμεσα στην έκκληση βοήθειας ενός συνανθρώπου μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και χρειάζεται αίμα, ο σύλλογος αποφάσισε να διοργανώσει εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, σε δύο φάσεις: από την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου ως και την Παρασκευή 22/11 και από την ερχόμενη Τετάρτη 27 Νοεμβρίου ως και Παρασκευή 29/11.

 Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται τις ανωτέρω ημέρες στο νοσοκομείο ώστε να δώσουν αίμα από τις 9.00 το πρωί έως και τις 12.00 το μεσημέρι.

Εκτός από τις ποσότητες αίματος που θα συγκεντρωθούν για το άτομο που τις χρειάζεται άμεσα, ένα μέρος θα διατεθεί επίσης για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, ώστε να καλυφθούν τυχόν ανάλογες ανάγκες στο μέλλον.

«Στόχος μας εκτός από την κάλυψη της έκτακτης ανάγκης που παρουσιάστηκε είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας στον εθελοντισμό γενικά και πολύ δε περισσότερο στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως αποτελεί μια πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπο. Σας προσκαλούμε λοιπόν να ανταποκριθείτε στη δράση μας διαθέτοντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας σκεφτόμενοι πως έτσι βοηθάτε κάποιον που σας έχει πραγματικά ανάγκη», επισημαίνει στο κάλεσμά του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.