Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

«Και οι εννέα ήταν υπέροχοι». Επιτυχίες στα Ιωάννινα για τους αθλητές του Συλλόγου TAE KWON-DO Ευρυτανίας

Η Αγωνιστική ομάδα Παίδων-Κορασίδων του Αθλητικού Συλλόγου TAE KWON-DO Ευρυτανίας συμμετείχε με 9 αθλητές, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στα Ιωάννινα στις 15-16-17 Νοεμβρίου 2013.

taekwondo-giannena1

Επιστροφή από την πόλη των Ιωαννίνων, που φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon-do Παίδων Κορασίδων το περασμένο τριήμερο, με πολύ καλή παρουσία και νέες εμπειρίες.

Οι 9 μικροί ταεκβοντίστες του Ευρυτανικού συλλόγου  συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός αφού ο αριθμός συμμετοχών άγγιξε τις 1231 συμμετοχές αθλητών ηλικίας από 11 έως 15 ετών, από 240 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Δύο από τους αθλητές της Dream Team του Ζαρμακούπη κατάφεραν να φτάσουν στην 5η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Αυτοί είναι ο Γαλανός Ιωάννης  και ο Γραμματίκας Οδυσσέας που είχαν δύο νίκες και μία ήττα σε συμμετοχή 48 αθλητών στην κατηγορία τους.

Και οι υπόλοιποι αθλητές που είχαν μια πολύ καλή παρουσία στο τερέν αφού αγωνίστηκαν πολύ καλά, αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν είναι οι: Ζαρμακούπη Σεμέλη, Ντρίβας Αθανάσιος, Κολοκώτσιος Σπύρος, Νούλας Αποστόλης, Σταμούλης Παναγιώτης, Κατσούδα Κωνσταντίνα και Ντάλλας Βασίλειος.

Τους αθλητές συνόδευσε ο  Προπονητής του Συλλόγου Ζαρμακούπης Νίκος και γονείς των αθλητών οι  οποίοι συγχαίρουν για ακόμη μία φορά τους μικρούς αθλητές και τους εύχονται αυτή η εμπειρία που αποκόμισαν από το πρωτάθλημα να τους βοηθήσει να πετύχουν μελλοντικά τους στόχους τους.

 

 

 

Μπέττυ Χαντζοπούλου