Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Σεμινάριο σαπωνοποιίας διοργανώνει στην Παλιά Βίνιανη ο δήμος Αγράφων. Θα φιλοξενηθεί στο Ιστορικό Μουσείο

Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα την παρασκευή χειροποίητου σαπουνιού διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 ο δήμος Αγράφων, στην αίθουσα του Ιστορικού Μουσείου της Παλαιάς Βίνιανης.

sapouni-paraskeyi1

Το σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στο επιμορφωτικό-εκπαιδευτικό πρόγραμμα του δήμου, θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί και η παρακολούθησή του είναι δωρεάν. Κατά τη διάρκειά του οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τον τρόπο παρασκευής στερεού και υγρού σαπουνιού· «…είναι μια ευκαιρία να μάθουμε όλοι να παρασκευάζουμε οικονομικά αλλά κυρίως αγνά προϊόντα πρώτης ανάγκης, χρήσιμα για το σπίτι και τις οικογένειές μας», όπως αναφέρει και η σχετική πρόσκληση.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης και σημειώσεις με συνταγές σαπουνιών, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Αρωνιάδα Ελένη-Ευαγγελία στο τηλ. 22373 50814 (ώρες γραφείου).

Σημειώνεται, τέλος, ότι τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων που αποσκοπούν στην επιμόρφωση του κοινού σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και παραγωγικότητα του τόπου μας.

biniani-mouseio-sxoleio

Το Μουσείο στην Παλιά Βίνιανη