Κυριακή, 26 Μαΐου 2019

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από τα Διάφορα

Φριτάτα με πιπεριές και μανιτάρια

Φριτάτα με πιπεριές και μανιτάρια
Η φριτάτα (frittata) όπως είχα πει και παλιότερα, δεν είναι μια ατομική ομελέτα, αλλά ούτε και μια ομελέτα φούρνου.
Το μαγείρεμά της γίνεται κατά το μεγαλύτερο μέρος στο τηγάνι, και ολοκληρώνεται στον φούρνο.
Απαραίτητο σκεύος ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, το οποίο να μπορεί να μπει στον φούρνο.
Αν πάλι δεν μπαίνει, κανένα πρόβλημα!! Καλύπτουμε το χερούλι του με αλουμινόχαρτο, και μπαίνει στον φούρνο μια χαρά για να ολοκληρωθεί το μαγείρεμα.
Η σημερινή φριτάτα, είναι μια σούπερ πλούσια ομελέτα, με πιπεριές, μανιτάρια, πατάτες, καλαμπόκι και τυριά.
Ιδανική για ένα σπέσιαλ πρωινό ή για βραδινό, αλλά και για μεσημεριανό ακόμα παρέα

Διαβάστε την συνέχεια στο "ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ"