Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

ev media-logo

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη της ΕΠΟ για τα μπαράζ

Ανακοινώθηκε και αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονίδας η προκήρυξη του Πρωταθλήματος των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική.

EPO

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λαμβάνοντας υπόψην της το Καταστατικό, τις διατάξεις των Κανονισμών και τον Πειθαρχικό Κώδικα προκήρυξε την περασμένη εβδομάδα  το Πρωτάθλημα των αγώνων κατάταξης των Πρωταθλητών των Ε.Π.Σ. για την άνοδό τους στην Δ΄ Εθνική την περίοδο 2012  - 2013. 

Αυτό το «μίνι» πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δεκατέσσερις (14) ομίλους των τεσσάρων (4) ομάδων ο καθένας, ενώ στη Δ΄ Εθνική θα προβιβασθούν οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου.
Η έναρξη  των αγώνων του Πρωταθλήματος ορίζεται για τις 13 Μαΐου 2012, ημέρα Κυριακή.  
Για να συμμετάσχουν οι Πρωταθλήτριες Ομάδες θα πρέπει οι οικείες Ε.Π.Σ. να ανακοινώσουν στην Ε.Π.Ο. εγγράφως τους Πρωταθλητές τους μέχρι την 30 Απριλίου 2012, διαφορετικά αποκλείονται από τους ανωτέρω αγώνες, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Ο. 
Τα Σωματεία στη δήλωση συμμετοχής πρέπει υποχρεωτικά να αναφέρουν το Α.Φ.Μ., τη Δ.Ο.Υ, τον αριθμό ΦΑΞ και το e-mail του Σωματείου ή εκπροσώπου του Σωματείου πριν την έναρξη των αγώνων, ενώ οι Ενώσεις θα πρέπει να στείλουν στην Ε.Π.Ο., συνημμένα με το έγγραφο της υπόδειξης του Πρωταθλητή,  τη δήλωση συμμετοχής και την Κατάσταση Υγείας, οι οποίες θα τους σταλούν με φροντίδα της αρμόδιας, συμπληρωμένες υποχρεωτικά από τις ομάδες  και λίστα των τυχόν τιμωριών των ποδοσφαιριστών.  
Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται, υποχρεωτικά σε γήπεδα τα οποία θα διαθέτουν χλοοτάπητα (φυσικό - συνθετικό).
 
Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο σύνολό του έχει ως εξής: 
1η αγωνιστική: Κυριακή 13 Μαΐου, 
2η αγωνιστική: Τετάρτη 16 Μαΐου, 
3η αγωνιστική: Κυριακή 20 Μαΐου, 
4η αγωνιστική: Τετάρτη 23 Μαΐου, 
5η αγωνιστική: Κυριακή 27 Μαΐου, 
6η αγωνιστική: Τετάρτη 30 Μαΐου.
 
* Η κλήρωση θα γίνει δημόσια στις 18 Απριλίου και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. (Πάρκο Γουδί).