Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Κάλεσμα στη νέα γενιά από την ΟΕΣ, για συμμετοχή στο Πανευρυτανικό Αντάμωμα στις 3 Αυγούστου

Η Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων (ΟΕΣ) διοργανώνει για 26η συνεχόμενη χρονιά το Πανευρυτανικό Αντάμωμα, στη γενέτειρα του Ζαχαρία Παπαντωνίου, τη Γρανίτσα.

panevritaniko-antam-2013

Η Ο.Ε.Σ. προσκαλεί όλους όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014, στη θέση Πλατανιάς, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, με τη συνοδεία -φυσικά- ντόπιας παραδοσιακής δημοτικής ορχήστρας και χορευτικών τμημάτων των Συλλόγων της Ομοσπονδίας.

Βέβαια, απευθύνει ειδικό κάλεσμα στην ευρυτανική νεολαία «που την θεωρεί απαραίτητη για τη συνέχιση της ύπαρξης και της διατήρησης τόσο των πολιτιστικών συλλόγων του νομού μας και των σκοπών τους οποίους υπηρετούν, όσο και της ίδιας της Ομοσπονδίας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το αντάμωμα, το οποίο πραγματοποιείται ανελλιπώς από την ίδρυση της ΟΕΣ το 1988, διεξάγεται κάθε φορά με τη δέουσα προσοχή και επισημότητα , σε διαφορετική τοποθεσία ώστε να δίδεται η ευκαιρία στον εκάστοτε τόπο να αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές του, αλλά και τις συνήθειες και τις παραδόσεις του.

Ωστόσο, φέτος, λόγω των οικονομικών δυσχερειών, ανακοινώνεται ότι κατά τη διάρκεια του γεύματος, οι αξιωματούχοι της περιοχής «μπορούν να καθίσουν ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους της Ομοσπονδίας, διότι δεν θα υπάρξει ειδικό τραπέζι για τους επισήμους».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι φέτος θα υπάρξει μισθωμένο λεωφορείο από την Αθήνα προς τη Γρανίτσα με αναχώρηση στις 2 Αυγούστου και ώρα 2.00 το μεσημέρι. Για κρατήσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μώκα στο τηλέφωνο 697-9345312.