Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

ev media-logo

Η σειρά της Βράχας. Η Πανευρυτανική Ένωση παρουσιάζει το έργο για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Δ.Ε. Φουρνά

Η Πανευρυτανική Ένωση και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Φουρνά, Βράχας και Κλειτσού παρουσιάζουν το 2τομο έργο «Ιστορία και Πολιτισμός της Δημοτικής Ενότητας Φουρνά Ευρυτανίας (Πρακτικά Συνεδρίου)», σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο νεόδμητο Πολιτιστικό Κέντρο Βράχας, την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00 το πρωί.

istoria-fourna-athina

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνονται ουσιαστικά και τυπικά οι εργασίες του 3ημερου επιστημονικού συνεδρίου που είχε πραγματοποιηθεί στις Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Φουρνά τον Ιούλιο του 2012.

Τι θα γίνει

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 8.30 το πρωί με τον εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βράχας και θα συνεχιστεί στις 10.15 με προσφορά καφέ.

Έπειτα, οι παρευρισκόμενοι θα μεταβούν στον χώρο της εκδήλωσης, όπου θα ακολουθήσουν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί και οι ομιλίες.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων - Συγγραφέας, ο Ιωάννης Μακρής, τ. Σχολικός Σύμβουλος - Συγγραφέας και η Ευαγγελία Μάγκα - Δημητροπούλου, Φιλόλογος, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει το μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Πανεπιστημιακός καθηγητής (Ε.Μ.Π.) και χορηγός της έκδοσης, κ. Ηλίας Ντζιώρας.

Η παρουσίαση θα ολοκληρωθεί με την παράθεση δεξίωσης, λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι.

(φωτογραφία από την αντίστοιχη εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα τον περασμένο Μάρτιο)